Ispričavam se ako je već bilo ovo ali evo mogućeg rješenja kako otključati L7_icu
http://www.motox.info/showthread.php?t=20972
Ispričavam se ako je već bilo ovo ali evo mogućeg rješenja kako otključati L7_icu
http://www.motox.info/showthread.php?t=20972
CARpeDiem*
Jel zna neko kako da odkljucam moto. V3x? I da li je rizicno?
Posjetite NOVI forum o mobilnim telefonima i racunarima
KLIKNI!
moras imati opremu...Izvorno postao GoFast
obrati se inovatoru ili gogsu![]()
nije rizično ako znaš šta radiš i kako to radiš... ide preko jednog free programa, ali ako nisi vješt sa izvođenjem testpointa, onda zaboravi na unlock kod kuće...Izvorno postao GoFast
Kratko pitanje, jeli je moguće dekodirati Motorolu V3i bez toga da radim Testpoint i neka čuda, dakle da ju dekodiram isto jednostavno kao v3 obični ?
paaa, koliko ja znam.. nikakoIzvorno postao supercom
![]()
Ovakoc...u pitanju je v360v. Prvo sam ju uspio dovesti u stanje da u boot-u kaze code corrupt.
Onda sam nabavio onaj mali thorx da ju rastavim.
Eh sad...napravio sam testpoint, full PDS repair u EasyTools-u, stavio Yuet 1.8 MP takoder u EasyTools-u i sada mi mob nakon sto ga upalim pokaze onaj hello moto screen i onda se ugasi...
Probao sam ga flash-at i sa jos 2-3 MP-a i sa svakim je isti problem...pliz, recite mi sta nisam dobro napravio, osim toga sto sam ga doveo u ovo stanje?
Evo nakon par bjesomucnih uporaba EasyToolsa i RSD Lite-a nekako sam ga uspio rijesit da radiOtkodirana
U meduvremenu mi je bacio par nekih gluposti, a na kraju i nesto tipa "invalid subscriber unit" pa sam vec mislio da cu se oprostit s mobom i prodat masku i ekran, ali dok sam pravio testpoint i pokusavo ga flesat, skuzih da se pali found new disk pa sam ga sastavio i skuzio da radi sve odjednom)
Priblizna rekonstrukcija dogadaja je ovak nest:
1)Stavio yuet 1.8 bez tp-a, nista ofkors..
2)Stavio MrHollow i opet bez tp-a nist..poceo pokazivat code corrupt
3)Nabavio thorx odvijac i napravio tp
4)PSD full repair sa EasyTools 3.9
5)Stavio Yuet 1.8
6)Dode do Hello Moto ekrana i onda se ugasi
7)Nesta sam brljo, neznam ni sam sta...
8)Stavio neki V360 flash gore (R4513_G_08.B7.56R_A_PDS00C_LP0039)
9)Preko nekoliko bezuspjesnih pokusaja u RSD Lite-u i EasyToolsu sa Yuet 1.8
10)Ponovno taj V360 flash
i na kraju opet full repair sa Easy Tools i sad sve radi)
Sve sam radio u kamikaza style-u tako da ne mogu napravit tutorijal niti znam tocno sta sam radio... LOL
Zadnji uredio aco95 : 05-12-2006 u 22:16
Bookmarks