Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 1255

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzeo sam sivacu iglu, i na njen kraj nalemio zicu koja je dalje isla na masu...

Uzeo sam meglajticu, posvjetlio u rupu ( ) na limu mislim... I vrhom igle piknuo na TP. I voila, to je to... Trebaju mirne ruke i dobre oci...

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    3310----v300
    Operater
    t-schrot
    Godina
    57
    Bodovi
    14.257
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.257, Nivo: 28
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao abcdefgh

Uzeo sam meglajticu, posvjetlio u rupu ( ) na limu mislim... I vrhom igle piknuo na TP. I voila, to je to... Trebaju mirne ruke i dobre oci...
    Ja danas skužio da ne moraš raditi TP! Primjetio sam da ima opcija glasovnog biranja i samo moraš nježno zatražiti da se telefon otključa! Jedini problem je kaj ne smiješ imati hrapav glas i to moraš zatražiti na kineskom!
    Nisam mogao odoljeti! Čovječe tebe treba zaposliti da rastavljaš bombe! Koliko sam vidio na svojoj v360 nema načina da iglom dođeš do TP-a na njoj a da ne dodiruješ stijenke lima poradi toga kaj TP nije ni blizu jupice!
    Bolje trbuh od pijače nego grba od štihače!!!

Forumaš
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao fliponja
    Ja danas skužio da ne moraš raditi TP! Primjetio sam da ima opcija glasovnog biranja i samo moraš nježno zatražiti da se telefon otključa! Jedini problem je kaj ne smiješ imati hrapav glas i to moraš zatražiti na kineskom!
    Nisam mogao odoljeti! Čovječe tebe treba zaposliti da rastavljaš bombe! Koliko sam vidio na svojoj v360 nema načina da iglom dođeš do TP-a na njoj a da ne dodiruješ stijenke lima poradi toga kaj TP nije ni blizu jupice!
    A da li su slucajno stjenke lima "masa" iliti "ground" ???

-Ma neee, nije valjda!!!!

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    3310----v300
    Operater
    t-schrot
    Godina
    57
    Bodovi
    14.257
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A da li su slucajno stjenke lima "masa" iliti "ground" ???

-Ma neee, nije valjda!!!!
    Vidi vraga! Pa zašto si onda lemio žicu za vrh igle? Tako da budeš siguran ako žica nije vodljiva pa ne radi masu? Čovječe ti možeš okrenuti lovu samo tako! Uh kako ti zavidim! Moraču prestati piti da mi ruke budu mirne kao tebi!!

Forumaš
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao fliponja
    Vidi vraga! Pa zašto si onda lemio žicu za vrh igle? Tako da budeš siguran ako žica nije vodljiva pa ne radi masu? Čovječe ti možeš okrenuti lovu samo tako! Uh kako ti zavidim! Moraču prestati piti da mi ruke budu mirne kao tebi!!
    Da li je tebi poznata razlika izmedju (tockastog/kliznog) kontakta, i trajnog kontakta?

Sta se desi ako u trenutku kada treba biti uzemljena, igla malo poklize po limu i izgubi masu na par mili sekundi (jitter)? E, da se to ne desi, jos osiguras trajnu masu, nalemljivanjem zice na iglu i cvrstim spajanjem zice na masu...

A o zavisti, tu ti nemrem pomoci, imas svoj sistem, mozda tebi alkohol pomaze da su ti mirne ruke , ali meni pomaze recimo magisterij koji imam iz dizajna elektronickih sklopova, i inace se ne bavim unlockanjem, ali eto, znam o cemu pricam...

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    3310----v300
    Operater
    t-schrot
    Godina
    57
    Bodovi
    14.257
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da li je tebi poznata razlika izmedju (tockastog/kliznog) kontakta, i trajnog kontakta?

Sta se desi ako u trenutku kada treba biti uzemljena, igla malo poklize po limu i izgubi masu na par mili sekundi (jitter)? E, da se to ne desi, jos osiguras trajnu masu, nalemljivanjem zice na iglu i cvrstim spajanjem zice na masu...

A o zavisti, tu ti nemrem pomoci, imas svoj sistem, mozda tebi alkohol pomaze da su ti mirne ruke , ali meni pomaze recimo magisterij koji imam iz dizajna elektronickih sklopova, i inace se ne bavim unlockanjem, ali eto, znam o cemu pricam...
    Da bi riječ rekao o tvom školovanju ali se pitam da li znaš kako se radi TP! Ti bi do sada bio jedini od svih unlockera koji je uspio napraviti TP bez rezanja limića koji pokriva kontakte! Pardon ti nisi unlocker! Niti je na svim mob. na istom mjestu! Također me zanima koliko ruku imaš pošto istovremeno svjetliš baterijom,koncentriraš se da pikneš kontakt,spojiš bateriju i pokrečeš neki od programa!
    Svaka čast! I kako ti čovjek ne bi bio zavidan? Ja jesam! Ne na magisteriju jer ovdje nije ni bitan! Nego kaj buš sad bio spominjan kao čovjek koji je olakšao posao lokalnim unlockerima i s time smanjio cijenu unlocka! Kaj reći nego BRAVO!

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    Nokia 6630
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ajde nemojte pljuvat po čovjeku... Ne bavim se unlockanjem ali sam nekoć davno zabavljao time i u doba Nokie 8110 (banane) istu unlockao koristeći 3 iglice zapiknute na mjesto konktora (jer isti nisam imao)... Sve je stvar kako se tko dosjeti i snađe. Da ne pričam o tome kad još nije postojao unlock preko kabela za Philipse Savvy-je. Jest da sam prvog drndao pola sata, ali sam posljednjeg od cca. 50-tak radio za 7 minuta i to na slijedeći način:

Rašarafio sve one torxeve (čini mi se 5 - 6 komada), rastavio mob da dođem do eeproma, odlemio ga dolje s pločice, zalemio na eeprom reader (kojeg sam si sam napravio) da iščitam *.bin file, iz *.bin file-a pomoću software-a dobio unlock kod, zalemio nazad eeprom u telefon, sklopio ga, umetnuo SIM karticu, ukucao kod za unlock! I to sve kažem za cca. 7 minuta.

Eh da, to je bilo zlatno doba kad su ljudi sami radili (i mogli napraviti) interface za unlock pojedinih mobača. Danas je situacija malo kompleksnija ali još uvijek ima onih koji se snalaze starim metodama.

Eto nemojte ovo shvatiti kao kritiku već kao dobronamjerni komentar.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Palm Pre
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    13.450
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.450, Nivo: 27
    Bodovi: 13.450, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ti si genije

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27
  2. unlock motorola c 350
    By ramswaper in forum Motorola
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 15-08-2005, 22:37
  3. Unlock Motorola A1000 pomocu IMEI-a?