Ma rade odi kod unlockera, investiras 50-100kn ovisno di zivis i miran si... Jedino ako imas stvarno dobro tehnicko znanje! Ja softver fakat kuzim i svasta radim al u otvaranje moba se nebi upustao ni slucajno.
Ma rade odi kod unlockera, investiras 50-100kn ovisno di zivis i miran si... Jedino ako imas stvarno dobro tehnicko znanje! Ja softver fakat kuzim i svasta radim al u otvaranje moba se nebi upustao ni slucajno.
ma nije ni tak komplicirano... moraš imat jako mirnu ruku, dobro oko i najviše strpljenja...Izvorno postao BM0021
Ni ja se nisam dugo vremena u to upuštao, no kad sam sjebo svoj mobitel, morao sam ga rastaviti i iz prve uspio napraviti testpoint..
Nije toliki bed![]()
ma za 100kn mi se neda erastavljati mob i rizikirati, sto je najgore nema ga ni sa cim otvoriti
onda je sve rečeno! unlock kod unlockera i riješeno!Izvorno postao Crash Overload
ok, i taj Unlocker, koji ima taj viktor/XXX/smart box, da li i on treba piliti limove i pikati iglom na testpoint???
pa da bi dosao do TP-a mora pilit limoveIzvorno postao abcdefgh
![]()
pa zasto onda postoji taj viktor smart ili kako se zove box.
Znaci, ako sam dobro shvatio, niti sam proizvodjac, znaci motorola it self, ne moze otkljucati mob koji je ona ili neki operater zakljucao, vec flexericu u ruke i pili????...
(aha, zato se oni fajleki zovu flex-ovi, prema flexericama...![]()
)
I jos jedno pitanjce, (nisam noob, ali moji modovi i iskustvo su stali sa motorolom v525),
Sto tocno znaci Test Point, odakle to ime??
Ili nitko nezna, te se samo prenosi C/P sa googla??
I jos jedno pitanje... Svoju 525 Nikada nisam uspio upaliti u flash modu... jednostavno nece....???
Zadnji uredio abcdefgh : 02-10-2006 u 15:40
Bookmarks