Zasto nemogu ju otkljucat snekim programom ili tak nes?? Mislim imam kabel za nju........Izvorno postao prpic
A koliko bi me kostalo da ju odfuram u neki ducan gdje to dekodiraju pa da ju tam dekodiram ( Mislim na Zg.)
Zasto nemogu ju otkljucat snekim programom ili tak nes?? Mislim imam kabel za nju........Izvorno postao prpic
A koliko bi me kostalo da ju odfuram u neki ducan gdje to dekodiraju pa da ju tam dekodiram ( Mislim na Zg.)
Ako se ne varam mislim da ju je jednostavno otključati kao V3,ali nisam siguran.Izvorno postao Denis88
EDIT: znači ništa od toga. Moderator briši ovaj post.![]()
Zadnji uredio Ghost Face : 26-09-2006 u 21:30
Ako si iz Zg-a, onda se za unlock javi inovatoru ovdje na forumu...Izvorno postao Denis88
Sam kabal ti ne pomaže... trebaš imati servisni box. i v3r ide zasad samo sa testpointom i dekodira se preko v3i modela zbog iste platforme i bootloader-a
kolko god trazim uvijek nadem da v360 se ne moze otkljucati preko softa, jel to istina??? zelim se vratiti na simpu a ne zelim bas rastavljati mob radi toga
druge metode nema, moraš ga rastaviti i onda radit sa SWomIzvorno postao Crash Overload
Ma rade odi kod unlockera, investiras 50-100kn ovisno di zivis i miran si... Jedino ako imas stvarno dobro tehnicko znanje! Ja softver fakat kuzim i svasta radim al u otvaranje moba se nebi upustao ni slucajno.
ma nije ni tak komplicirano... moraš imat jako mirnu ruku, dobro oko i najviše strpljenja...Izvorno postao BM0021
Ni ja se nisam dugo vremena u to upuštao, no kad sam sjebo svoj mobitel, morao sam ga rastaviti i iz prve uspio napraviti testpoint..
Nije toliki bed![]()
ma za 100kn mi se neda erastavljati mob i rizikirati, sto je najgore nema ga ni sa cim otvoriti
Bookmarks