Može li mi netko pomoći i reći kako da otključam E550 lokanu na T-mobile! Pametni odgovori tipa nosi je kod ovog ili onog me ne zanimaju!
Može li mi netko pomoći i reći kako da otključam E550 lokanu na T-mobile! Pametni odgovori tipa nosi je kod ovog ili onog me ne zanimaju!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
a da si pročitao zadnje dvije stranice u ovoj temi, znao bi kako otključati 10 vrsti mobitela, a ne samo E550...Izvorno postao Sator
čak na ovoj stranici je naveden program i šta napraviti da se otključa V550, koja je softverski indentična sa E550.
Samo dvije stvari:
1. flashati mobitel sa bootolader-om 07.D0
2. skinuti repair studio i preko njega napraviti unlock
Amen, gotovo, the end......![]()
Zvuči malo komplicirano, a nemam ni kabel iz jednostavnog razloga jer ga kod mene ne mogu nigdje kupiti!Izvorno postao GoGs
onda ništa od unlockaIzvorno postao Sator
Znam da je oftopic, al živo me zanima s čim si ga mislio otključat ak nemaš kabel, a nečeš ga nosit nekom unlockeru?![]()
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
vjerovatno ga je mislio otključati preko nekog calculatora kodova kao što ima za nokie... ali toga za motorolu nema...Izvorno postao darius
![]()
Aha, to bi bilo nešto kao programčič s kojim bi preko IMEI-a ili sl. mogao saznat onaj subsidy kod?
Zanimljivo.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
Mislio sam preko Imei-a! Ali moram uzeti kabel sada nema druge!
Bookmarks