Ponovno isto not conected i kad instaliram pk2 drivere. Prepozna mi ga kao motorola usb modem. Sta da radim?
Ponovno isto not conected i kad instaliram pk2 drivere. Prepozna mi ga kao motorola usb modem. Sta da radim?
Ajd ovak. Instaliraj te drivere tj stavi ih u neki direktorij. Spoji mob i pokreni neki program tipa PST, ili RSD ili tako neki. E, onda če ti počet izbacivat da je našao novi hardver 8jedno 5 komada), svaki put kad te pita za drivere, ručno ga odvedi do tog foldera, ne automatski, več mu ručno reci gdje su driveri.Izvorno postao Crash 007
I nakon što to završi kreni s repstudiom i svim ostalim.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
Sve sam napravia i sad se povezuje mob s kompom. Nego kad idem priko repstudia dekodirat mob na quick unlock pise sending status ili tako nesto. I on na onoj njegovoj traci od programa dojde do kraja i tako non stop stoji nikako da zavrsi. Zasto?
što ti dolje na dnu programa piše? jel je connected ili? neki komentar možda? koliko dugo stoji? koji si model odabrao? treba ti stajati gore na P2K i model koji imaš! ako nema e550, stavi na v550, isto je!Izvorno postao Crash 007
Pise mi connected. Pise mi da salje a na mobu da prima. Al to tako stoji i stoji i nista se ne mice niti radi. Stavia sam pk2 i moj model v550.Izvorno postao GoGs
Bookmarks