Onda lijepo pretraži ovaj post na riječi : V550, pds editor, flash backup. Pa češ skratiti posao na par minuta.Izvorno postao Crash 007
Onda lijepo pretraži ovaj post na riječi : V550, pds editor, flash backup. Pa češ skratiti posao na par minuta.Izvorno postao Crash 007
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
Ja sam laik sto se tice toga pa bas i ne razumim. Pretrazia sam al opet nisam nista skuzia. Ako mi moze neko ukratko napisat koji mi program triba i sta triba radit. I di ima taj program za skinit. Stvarno ukratko! Bia bi mu zahvalan!![]()
po meni jednostavnije je ovako. pročitaj moj post kako sam ja napravio na v300. isto je samo radiš sa drugim monsterom.Izvorno postao Crash 007
Ovako. skini repstudio. Napravi korektno repair ( nisam bez veze podebljao korektno), zatim kad je repair obavljen, samo sa nekim programom (MultiFlashFlex ili RSD Lite) ubaci monsterpack. upali mob i on je otključan.
Pročitaj mojih prvih 5 postova u ovoj temi i znat ćeš 100% kako. Sretno
EDIT: sad sam se sjetio da se preko repair studio-a full možeš napraviti direktno unlock, a da ne mjenjaš soft. samo odeš na quick unlock... program potraži pod linkovi ili search foruma
EDIT: sad sam se sjetio da se preko repair studio-a full možeš napraviti direktno unlock, a da ne mjenjaš soft. samo odeš na quick unlock... program potraži pod linkovi ili search foruma[/QUOTE]
Nema ga na linkovima ni na pretrazivanju, pomozi pajdo kako da ga nabavim.
Jeli znas mozda zasto? Non stop mi napise mobile not conected
jel si ispavno prvo instalirao mobitel na komp? p2k driveri i to?Izvorno postao Crash 007
ako nisi, onda pogledaj Motorola Superthread, pa kad ga spojiš, javi se za daljnje upute![]()
Bookmarks