gle, a da napraviš kako je rečeno, jednostavno?Izvorno postao sfreak
i daj malo prelistaj ovu temu, pa sve je opisano masu puta!
gle, a da napraviš kako je rečeno, jednostavno?Izvorno postao sfreak
i daj malo prelistaj ovu temu, pa sve je opisano masu puta!
gle stvar je u tome da sam probao milijun puta,i 100% sam sve dobro napravio kak si rekao,ali nista se ne desava.Izvorno postao Inovator
ako nisi skršio flash IC i BL, odnosno eeprom i samim time PDS zonu, jedino što trebaš je dobra baterija i dobar kabel. ako to imaš, mobitel se MORA upalit u flash modIzvorno postao sfreak
Ajmo kolo u krug....
Kat to napraviš, šta ti piše u repstudiu? NEMAS VEZE AK TI KOMP ISPIŠE NOT..... , ŠTA ISPIŠE REPSTUDIO KAD OKINEŠ PO TIM TIPKAMA NAKON ŠTO ZABLINKA.
Ma dok on blinka, ima tu baterije bar za uč u flesh mod, možda nema za fleshat, al za uč bi trebalo bit, ak more blimkat.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
E u tome je fora,bas nista ne pokazuje ja stisnem sve,a on nista ne pokazuje.I prvi put kad stisnem zablinka,a kasnije nista.Izvorno postao darius
Ajd ponovi cijelu priču. Ja sam sad čitao iz početka i nisam shvatio, jesi ti šta uspio nakon repstudia (mislim jesi je fleshao s čim i ak jesi, s čim) ili nisi. I kad je prestala pokazivaqt ništa. Čisto da to imamo na jednom mjestu.
I po mogučnosti, kolko traje ta tvoja V525 saga.
I nebrini, večina nas je tak shebala mobove dok nisu skužili šta rade.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
Evo ovako je krenulo.Spojio sam mob i komp i upalio repstudio.Odabrao sam V500 i stsnuo repair,i nakon toga je on obavio sve,i obrisao, i napisao Erase Done.E i to je bio taj put,i vise se nije htjeo spojit s kompom.Poslje toga se nista nije dogadjalo.Izvorno postao darius
Bookmarks