Ne moze se unlockat sa softom preko kompa. Imas par ljudi sa ovog foruma koji to rade, mani je to Inovator obavio.
Tražio sam posvuda na netu software za dekodiranje moba koji je na vip-u da je otključan i na cronet mrežu ali nisam našao. Ako tko zna neka napiše i objasni. Unaprijed hvala.
FLEX verzija SE4793AXXQ512
Verzija software-a R4513_G_08.B7.ABR_RB
DSP S/W verzija 631F1F00.
Koji programi mi trebaju i koji je postupak, ja se u to ništa ne kužim. thx
Zadnji uredio rexxar : 08-05-2006 u 00:11
Ne moze se unlockat sa softom preko kompa. Imas par ljudi sa ovog foruma koji to rade, mani je to Inovator obavio.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
Ne ide to tako lako... Treba ti clip (koji košta brdo para). Ali zato imaš ekipu koja to radi (kontaktiraj Inovatora na PM). Uglavnom, ne ide to doma samo tako.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Zasad idu ovi modeli: v300, v303, v400, v400p, v500, v505, v525, v600, v3, v550, e550, mislim da je i v551 i još neki... Dakle, TRIPLETSI, R376 serija, R374 serija.
Ove druge rade malo na drugačijem principu. Drukčiji eeprom i flash memorija pa se ne može sa kabelom kući
Ovako. Trebao bi otključati V300.
Pa sad bih molio da neko pomogne savjetom.
Mislio sam to napravit s repstudiom, čini mi se najjednostavnije.
Dakle, ubacio bi 07D0 bootloader i obradio ju s Repstudiom (mislim da s tim bootloaderom repstudio radi).
I nakon toga bi je trebao fleshati. Sad nisam točno siguran dali mogu bilo kojim R376 flashom ili ima neko ograničenje? Znam da sam E550 uspio s R376_G_0E.66.13R_PDS001_LP002D_DRM0001_JPJAVA_G_0E _R376_06_05_04R_SE6654AXXJ80EF_1FF.shx
Pa bih molio da netko ko ima iskustva s tim modeom potvrdi da če to radit. Mob nije moj (usluga frendu) pa nebi htio da sve završi testpointom.
Kakvu sam ja glupost napisao. Sad tek skužim da V300 triplets. A bokte.Izvorno postao darius
Zadnji uredio Inovator : 11-05-2006 u 23:27
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
v980 sa m ili bez nisam siguran moze li se unlook napraviti
pozdrav
može jasno, samo ne freeIzvorno postao cobramostar
mozes li malo pojasniti
sta je potrebno itd
POZDRAV ! ! !
mogu, kako ne!Izvorno postao cobramostar
trebaš servisni uređaj, popularno zvani BOX, software koji dolazi s njim...
nakon toga, rastavit mob, skinut lim sa matilne ploče, napraviti TP i otključati mobitel.
od boxova za motorolu provjereni i sigurni su smart clip, victor, ultima... cijene od 300-500 € sa kablovima i supportom. kad kupiš box, mogu ti i full detaljno objasnit proceduru, približno je iste za sva tri gore navedena.
hvala na odgovoru
za box moram razmisliti je li se isplati kupiti
a do tada imam jedno drugo pitanje
telefon najvjerovatnije prepoznaje providera po
odgovoru kartice kada resetira karticu to jest po ATR ? ? ?
ako je gore navedeno tocno bi li se ikako na ovu drugu karticu mogao upisati dodatni ATR tako da telefon skuzi da ima pravu karticu ? ? ?
procedura bi bila jeftinija
POZDRAV ! ! !
ne, ne bi se mogloIzvorno postao cobramostar
dali se moze dekodirat l7 iz vip paketa da se stavi simpa? kolika je otprilike cijena? da li se mobitel steti ili pokvari s tim dekodiranjem?
Izvorno postao frenkybee
naravno da se može.
za cijenu mi se javi na PM.
mobitel je nakon dekodiranja potpuno ispravan, jedino novo jest da radi na sve mreže.
moto c261, da li je procedura za otključavanje ista kao za L6-7, etc. (ono bušenje rupa i slične alternativne metode), mislim rizična da se mob u krajnjem slučajusahrani..
I WAS UNCOOL BEFORE UNCOOL WAS COOL
Izvorno postao azzaman77
nije, radi ga infinity
samo buraza pošalji, kao i prijeIzvorno postao azzaman77
![]()
ko otkljucava taj mob,cijena i kontakt ako moze......
fala
Alcatel OT Max--Ericsson T10@T18--Nokia 3510--Moto Mpx200--Siemens C75--Moto C261--Mpx220--Sam D600--N6680-N6131-M600i-N E61i-N2610-HTC Legend-HTC Desire-Motorola Defy-Iphone 4s-GSmart GS202-GSmart Aku A1
Pa procitaj prijasnja tri posta. Inovator je covjek za tebe.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
Heh, heh. Kako mi je drago što sam ostao na 38R. Nisam se usudio mijenjati flex jer mi je komp imao problema sa prepoznavanjem moba. I danas kad sam ga prvi put pokušao spojit javio onu "USB device not recognized", ali onda sam restartao komp i spojio bez beda.Izvorno postao maki1908
Puno hvala svima koji su pomogli a posebno Makiju na prijevodu uputa. Znam engleski vrlo dobro, ali kad radiš nešto po prvi put(što je malčice i opasno po mob) nije ti baš do simultanog prevođenja![]()
Ful sam hepi!!!
Imam jedno pitanje: mogu li sad bez beda ubaciti neki novi soft, npr 72R, a da mob ostane otključan?
da, naravno...Izvorno postao Red_doG
Sorry na ovom postu ali mnei jednostvno ne ide...otkodirao sam dosta mobitela do sada (siemens, nokia, SE) ali ovaj nece i nece!Valjda imam potreban program smartclip...Kako to napravit.Jel treba biti u "service modu" ili upaljen ili ili.....boot loader verzija je 8.23 a verzija softa je R374_G_0E...Dali mi netko moze objasnit u dvije recenice kako i sta napravit.Jel potreban TP?Moze i na mail program ako moj nije dobar...Placam pivu i čevape...markich07@yahoo.com
Ljudi nemojte se ljutit,znam da ima vec brdo threadova o tome,ali kako po prvi puta radim to na motoroli potrebna mi je pomoc,jer se po onim postovima nemrem snac jer svako pili po svome.Unaprijed se ispricavam moderatorima(SORRY GUYS)
Ovako napravil sam neko sr...e,kako imam moto v525 i lockana mi je na vip,pokusao sam s onom forom pomocu repstudia,i sve polako po postupku,izbrisao mi je sta je trebao i onda sam drzao *#,ali nisam znao sta kasnije tako da mi je phone ocito ostao bez flasha.Dajte mi pomozite molim vas,jel kaj trebam skinut od firmwarea ili tak nesto?Napravio sam neki backup na pocetku i spremio mi je u .sbk,a sta dalje napraviti.
Thanks svima!
repair studio....
odaberes model v500
i udri...
kasnije flashas sa necim
trebo si kasnije postavit temu, sad su svi u gradu![]()
Bookmarks