Ja nisam uspio, a radio sam jedno 20-30 puta, i nista, i vise prekipilo, uso u repstudio, i repair, i flashao, i otkljucano![]()
Izvorno postao mali David
Ja sam uspio na ovaj nacin. Iz drugog puta jer sam prvi put zaboravio zatvoriti pds editor prije točke 4.. Eto kazem samo da jos netko ne napravi istu gresku jer sam se ja dobro preznojio.![]()
Ja nisam uspio, a radio sam jedno 20-30 puta, i nista, i vise prekipilo, uso u repstudio, i repair, i flashao, i otkljucano![]()
ma ja sam se malo prešao. nije otključan. radim sve kako piše i svaki mi put kad želim staviti unlockani pds bloka kod brisanja. nemam pojma koji vrag. takodjer mi onaj sejvani pds backup ne koristi nego ga svaki put vraćam s onim od 32 Mb.
Pa eto, znaci nisam jedini, samo odes sa repstudiom demo, na repair(prije toga odaberes model, v550) i kad sve zavrsi, flashas ga sa mutliflashflexom jer meni nije htjeo flashat sa RSD-om...
I sve gotovo
Ali backup prije svega![]()
evo sam ga ubio. kad sam vracao unlockani pds backup flashbackup mi je javio grešku. sada mu kod paljenja samo nakratko bljesne tipkovnica i ne prepoznaje ga vise. pomoc!
Nema veze, izvadibateriju, prikopčaj ga na kabal, upali repstudio (može i demo) izaberi koji ti je model mob, vrati bateriju držeči * i # . Restudio če ti pokazati conected i samo odi na repair. Men je to upalilo bez problema.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
puno ti hvala! vec sam ga mislio nožem otvarati![]()
I jesi otkljuco ili ne??
evo...nakon par sati čitanja i traženja po forumu uspio san dekodirati svoju e550 uz pomoć vaših uputa...![]()
Jel to znači da je upalilo?Izvorno postao exec
ja napravio sa svojom v300 lagani zajeb. Flashao sam je sa bootloaderom od v3 i ispalo je da uopće nije htio ući u bootloader mode, a to bi značilo da se telefon nije mogao flashat. Napravio testpoint i ponovno sve digao i sad opet radi bez problema...
Evo, za svaki slučaj jedna korisna informacija ako netko bude imao sličan problem!
Heh, ja i moje kemijanje
Poštovanje![]()
Izvorno postao bloodsucker
Mene bi zanimalo kako doć do tog koda za motorolu? Jel to postoji kakav program koji preko imei-a izgenerira kod za unlock? Jel to nešto slično kao za nokiu?
Btw sestrična me tražila dal joj mogu unlockat v550 al nebi se htio upuštat u to preko kabela , eventualno ovo preko koda ako se može ,da nešto ne zeznem jer mob ipak nije moj , to mi se čini puno sigurnije , al da je moj mob išo bi ovo radit bez razmišljanja kud puklo da puklo...svaka čast svima koji su uspjeli i koji se trude drugima pomoć.....![]()
Brate po gluposti. Tak sam i ja zeznuo svoju e550Izvorno postao GoGs
![]()
sad sam potpuno siguran da se TRIPLETS i R376, R472 ne mogu softverski ubiti! lolIzvorno postao darius
![]()
Evo procitao sam ovu cijelu tremu i mislio sam da sam skuzio nesto i onda sam se opet zbunio.
Dobio sam Motorolu v3 iz austrijskog t-mobile i naravno zakljucana je. Skinuo sam flash backup i PDS editor sa neta i molio bi nekoga sobre volje da mi taj postupak nekako sistematizira jer u ovoj temi je sve dosta razbacano. Bio bi zahvalan da mi netko moze u nekoliko tocki malo detaljnije objasniti koje programe da koristim i što da radim. Nisam totalni laik, ali se ipak teško snaći u svemu ovome!
Unaprijed hvala!
Koji ti je bootloader gore?Izvorno postao supercom
Boot Loader
07.E0
SW Version
R374_G_0E.40.79R
Ovako, skini PDS sa v3 preko flashbackupa, zatim je otvori u PDS editoru, i samo jednom stisni "Undo last subsidy seems". Zatim takav PDS spremi i ubaci ga ponovno u mobitel.Izvorno postao supercom
PDS backup OBAVEZAN!!!!!
Ovako, napravio sam backup sa FlashBackupom 1.87 i kada ga želim učitati u PDS Editoru v 0. 6b pojavi mi se pogrška: "Error reading file"
Pokuša sam istu stvar samo sa FlashBackupom 1.7, ali ponovno ista pogreška.
Nakon toga sam skinuo FlashBackup 2.5 i 2.6 , ali s njima ne mogu čak niti napraviti backup, dobijem pogrešku :" Error creating backup. Your phone doesn't supported". Pokušao sam napraviti taj PDS backup i sa Repstudiom ali PDS editor taj backup ne želi niti otvoriti.
Ima li tko ideju što bi trebao napraviti?
Zadnji uredio supercom : 23-04-2006 u 12:58
Trebaš promijeniti bootloader u mobitelu... Sad neznam koji bi išao na v3, ali mislim da bi sjeo 07.D0. Onda bi mogao napraviti normalno backup.Izvorno postao supercom
Nice, a sad moze li netko isto objasniti kako se unlocka L6 kupljen iz t-mobile u hr?
Nasa san odlican tutorijal na http://www.motomodders.net/Default.aspx?tabid=181 za V3 ali samo neznam da li je to unlock ili samo flash...
Gdje mogu naci hrvatske flash filove i da li moram flashirati mob da ga unlockam?
Moze li ko to detaljnije objasniti?
Zadnji uredio Daijiro : 27-04-2006 u 04:37
za to moras imat posebnu opremu!!
A v3 mozes i bez te opreme jer se ubacuje stariji bootloader pa se moze preko PDS backupa(mislim da je PDS, ako nije ispravite me)![]()
treba ti neki unlock clip. Tj, Smart Clip, ili neki drugi. Kod kuće sa kabelom ne možeš. R376, R374 i Triplets serije idu kući sa kabelom, ali R3511, R4513, R472 i još neke ne idu bez clipa.Izvorno postao Daijiro
imam v360v vip i v3crna njemačkaIzvorno postao Krompirko
![]()
Kely
v360 nećeš rješiti ovako, trebaš opremu.. možeš mi se javit na PM za unlockIzvorno postao skeleme4
Bookmarks