Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 1255

Hybrid View

Super-forumaš
    Datum registracije
    Oct 2005
    Bodovi
    11.570
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.570, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Probo preko repstudio, shebo mob, jedva ozivio mob, sa PSD editorom isto radio i otiso na subsity seems i save, i nista, kao da se nista nije dogodilo
    I rado bi ti poslo al zelim sam nauciti, jer me to zanima da znam opet napraviti

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    motorola milestone
    Operater
    Vip
    Bodovi
    10.731
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.731, Nivo: 24
    Bodovi: 10.731, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao fprpic
    Probo preko repstudio, shebo mob, jedva ozivio mob, sa PSD editorom isto radio i otiso na subsity seems i save, i nista, kao da se nista nije dogodilo
    Kako nista: zatim save i ubaciš natrag PDS u mob i gotovo, kako je napisao gogs, a i ja sam se potrudio sve potanko objasniti.

Ja sa repstudiom nisam radio V550, samo sam pokusao i nije islo. Mozda zavisi koji soft sada imas na mobu, ali uglavnom svima radi tako da ubace prvo "stari" boot loader 07d0, zatim naprave ISPRAVAN PDS backup, koji se moze provjeriti npr. nekim hex editorom, taj PDS backup se kopira na jos jedno mjesto, za svaki slucaj, editira sa PDS editom, na lijevoj strani se otvor popis instaliranih flexova i flasheva ako je PDS backup ispravan, undo last subsidy seems. Save PDS backupa, ponudjeno je obicno default, save i onda se flash backupom pod restore backup odabere sacuvani, onaj na kojem je PDS edit radio, PDS backup i posalje na mob. Tek tada bi mob trebao biti otkljucan, a sve ovo nabrojano traje 2 minute. Ako se taj modificirani PDS backup ponovo otvori sa PDS editom na lijevoj strani treba u popisu flaxeva i flasheva biti samo po jedan, tj. trenutno instalirani.
    Samo hrabro naprijed, stvarno je najvece zadovoljstvo kada nesta sam napravis.
    povratak motoroli :)

Super-forumaš
    Datum registracije
    Oct 2005
    Bodovi
    11.570
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mali David
    Kako nista: zatim save i ubaciš natrag PDS u mob i gotovo, kako je napisao gogs, a i ja sam se potrudio sve potanko objasniti.

Ja sa repstudiom nisam radio V550, samo sam pokusao i nije islo. Mozda zavisi koji soft sada imas na mobu, ali uglavnom svima radi tako da ubace prvo "stari" boot loader 07d0, zatim naprave ISPRAVAN PDS backup, koji se moze provjeriti npr. nekim hex editorom, taj PDS backup se kopira na jos jedno mjesto, za svaki slucaj, editira sa PDS editom, na lijevoj strani se otvor popis instaliranih flexova i flasheva ako je PDS backup ispravan, undo last subsidy seems. Save PDS backupa, ponudjeno je obicno default, save i onda se flash backupom pod restore backup odabere sacuvani, onaj na kojem je PDS edit radio, PDS backup i posalje na mob. Tek tada bi mob trebao biti otkljucan, a sve ovo nabrojano traje 2 minute. Ako se taj modificirani PDS backup ponovo otvori sa PDS editom na lijevoj strani treba u popisu flaxeva i flasheva biti samo po jedan, tj. trenutno instalirani.
    Samo hrabro naprijed, stvarno je najvece zadovoljstvo kada nesta sam napravis.
    evo sve sam napravio, i ne valja, nece. Kad upisem pin javi mi: " Kontaktirajte Usluga Davatelja usluga"

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    NOKIA 5800
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    8.388
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.388, Nivo: 21
    Bodovi: 8.388, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao fprpic
    evo sve sam napravio, i ne valja, nece. Kad upisem pin javi mi: " Kontaktirajte Usluga Davatelja usluga"
    Meni isto

E550
    SE6633AXXG10C6
    R376_G_0E.67.02R

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27
  2. unlock motorola c 350
    By ramswaper in forum Motorola