Izvorno postao
mali David
Kako nista: zatim save i ubaciš natrag PDS u mob i gotovo, kako je napisao gogs, a i ja sam se potrudio sve potanko objasniti.
Ja sa repstudiom nisam radio V550, samo sam pokusao i nije islo. Mozda zavisi koji soft sada imas na mobu, ali uglavnom svima radi tako da ubace prvo "stari" boot loader 07d0, zatim naprave ISPRAVAN PDS backup, koji se moze provjeriti npr. nekim hex editorom, taj PDS backup se kopira na jos jedno mjesto, za svaki slucaj, editira sa PDS editom, na lijevoj strani se otvor popis instaliranih flexova i flasheva ako je PDS backup ispravan, undo last subsidy seems. Save PDS backupa, ponudjeno je obicno default, save i onda se flash backupom pod restore backup odabere sacuvani, onaj na kojem je PDS edit radio, PDS backup i posalje na mob. Tek tada bi mob trebao biti otkljucan, a sve ovo nabrojano traje 2 minute. Ako se taj modificirani PDS backup ponovo otvori sa PDS editom na lijevoj strani treba u popisu flaxeva i flasheva biti samo po jedan, tj. trenutno instalirani.
Samo hrabro naprijed, stvarno je najvece zadovoljstvo kada nesta sam napravis.
Bookmarks