= Citat = Izvorno postao morph
ovo sto cu navesti za vas najvjerovatnije i nisu neki problemi no mene ove stvari uzasno nerviraju!
...
od svega me najvise iritira pretrazivanje po imeniku samo prema pocetnome slovu! uopce mi nije jasno kako to moze nekome pasti na pamet da bi moglo biti funkcionalno. da nastavim s imenikom; ne mogu pronaci opciju kako da ukljucim koristenje posebno memorije sa sim-a i uredjaja. uvijek mi je sve duplo, odnosno ako hocu koristiti memoriju uredjaja moram izbrisati sve sa sim-a.
Glede Nokia - Motorola, stvar ukusa. Ja znam samo da me Nokia iritira koliko je spora kad nešto hoću napraviti dok na Motoroli SVE napravim s jednom ili dvije tipke. Baš SVE što trebam. A i Motorolu mogu jako prilagođavati onome što ja želim od nje.

Kao prvo, kaj nisi pročitao u mnogim (ako ne i u većini) testova u Mobilu kako piše da Motorola ima ubjedljivo najgori imenik na tržištu? Kaj si mislil da je ta rečenica plaćena reklama?

Je imenik očajan, ali se da podnijeti kada se organiziraš. Uglavnom zoveš iste osobe, pa njih 9 zoveš pritiskom na jednu tipku, a u imenik ideš rijetko. Neki modeli imaju mogućnost da odabereš i normalno pretraživanje, gdje uneseš prvih nekoliko znakova, kao na Nokiji. Na mojem v360: imenik, meni, postava, način traženja pa biraš. Ne znam ima li to v3.

A zakaj ih imaš sve u telefonu? Ja držim glavni imenik na kartici, a na telefon samo prebacujem ona imena koja moram imati na biranju glasom kako bih mogao nazvati preko slušalica. Eventualni dodatni razlozi za kopiranje u telefon su stavljanje slike pozivatelja i MP3 zvona, ali to se obično poklapa s onim prvim razlogom.

Nemreš sakrit jedan imenik a pokazadt drugi. Možeš samo preseliti sve u telefon da je kartica prazna.

nadalje, nikako da nasnimim neku pjesmu u mp3 formatu u memoriju mobitela. probao sam i sa usb i bluetooth vezama i nikako ne uspjevam, odnosno nakon sto program javi da je uspjeno prenesen file njega nema na mobitelu. dobro, kameru necu sppominjati jer sam procitao ovdje da treba nest petljati, a to se trenutno sam ne usudim. ima jos toga, ali to su mi trenutno najvece traume. ah, da ponekad se nakon sto otklopim uredjaj pojavi samo prazan bijeli ekran i ne pomaze nista drugo nego ga ponovo zatvoriti i otvoriti. ne reagira na tipke.
Ovaj prvi dio je čudan. Kako god ja mp3 poslao, on završi u mapi s muzikom. Imam v525 a sada i v360, nikad ni najmanji problem s time. Bilo kablom, bilo bt. Ali, ako na silu uvaljuješ pjesmu preko kabla, ovisno o tome kako ih tražiš, možda moraš prvo obirsati one MyTonedb.db i temp mytonedb.db, da ih napravi nanovo. U praksi ja melodije uvijek ubacujem BT-om i jednostavno se vide i rade kako treba.

Kamera? Petljati? Ja stisnem tipku i kamera radi. Na 3 Motorole koje imam.

Bijeli ekran - nosi telefon u servis, imaš neispravan primjerak. I to je u skaldu s moja prethodna dva komentara.

uglavnom trenutno sam jako razocaran ovim uredjajem. jos uz sve to ovi imbecili iz t-mobilea sad su izveli ovo sranje s akcijom i sad svaki mamlaz vec ima ovaj uredjaj!
Da, htio si biti šminka. Samo ne vidim zakaj si onda kupio telefon koji je star više od godine dana? Trebalo ti je biti jasno ta to baš i nije šminka već telefon kojemu je istekao rok trajanja.