= Citat = Izvorno postao GoGs Pregledaj post
ispričavam se, nije me bilo na forumu.. Nadam se da nije problem.

Program radi tako da više neće biti potreban testpoint. dakle, PSD zona se u principu isčitava kao sa TRIPLETS-a, R376, R472 i ostalih serija. Dakle, isčitava se njegova kodna grupa (što do sad nije bilo poznato i dostupno javnosti) i otkrivena je njezina enkripcija. dakle, sad se može dekriptirati PDS (preko ovog online programa) a da mob ne prebaciva u Blank Neptune i pravi testpoint, nego se direktno editiranjem PDS-a otključava mobitel.

Nadam se da sam bio dovoljno jasan

Po meni, stvar koja će se jako brzo otkriti.
čisto da razjasnimo neke stvari.
ovo gore je prvi probio SC team, pušteno je prije mjesec van, a GOT alat iza kojeg stoji lopov zulea koji je narod opljačkao sa USB smartom (uzeo pare i zatvorio razvoj) izbacio je online klijent, jerbo je na motoroli vrlo lako ukrasti rješenja. što se cracka tiče, dok god će zulei pasati da uzima pare za GOT, neče ga biti.

= Citat = Izvorno postao GoGs
Ako sam ja (najobičniji član) uspio sjebat PDS na TRIPLETSIMA i otključati v300, mislim da je pitanje vremena.
uspio si jer je setool tada izbacio alat koji je trebao raditi kao add on za setool preko smart carda, pa je odrađivao PDS repair. MRS je zaustavljen, projekt je mrtav.