= Citat = Izvorno postao abcdefgh
Da li je tebi poznata razlika izmedju (tockastog/kliznog) kontakta, i trajnog kontakta?

Sta se desi ako u trenutku kada treba biti uzemljena, igla malo poklize po limu i izgubi masu na par mili sekundi (jitter)? E, da se to ne desi, jos osiguras trajnu masu, nalemljivanjem zice na iglu i cvrstim spajanjem zice na masu...

A o zavisti, tu ti nemrem pomoci, imas svoj sistem, mozda tebi alkohol pomaze da su ti mirne ruke , ali meni pomaze recimo magisterij koji imam iz dizajna elektronickih sklopova, i inace se ne bavim unlockanjem, ali eto, znam o cemu pricam...
Da bi riječ rekao o tvom školovanju ali se pitam da li znaš kako se radi TP! Ti bi do sada bio jedini od svih unlockera koji je uspio napraviti TP bez rezanja limića koji pokriva kontakte! Pardon ti nisi unlocker! Niti je na svim mob. na istom mjestu! Također me zanima koliko ruku imaš pošto istovremeno svjetliš baterijom,koncentriraš se da pikneš kontakt,spojiš bateriju i pokrečeš neki od programa!
Svaka čast! I kako ti čovjek ne bi bio zavidan? Ja jesam! Ne na magisteriju jer ovdje nije ni bitan! Nego kaj buš sad bio spominjan kao čovjek koji je olakšao posao lokalnim unlockerima i s time smanjio cijenu unlocka! Kaj reći nego BRAVO!