...pozdrav ljudi
...dobio sam danas kod za moj aparat, v525 i to bi kao trebo upisat negdje i onda bude on kao otkljucan, problem je kaj ga nemam di upisat, pa jel ima neko da mi prosvijetli bulju?
Frendu sam danas preko telefona objasnio kako otključati njegovu Motorolu v300 zaključanu na HT.
S FlashBackupom v2,5 nije išlo, telefon se je ubananio, backup ju je odmah vratio nazad u život. Zato je s PDSEditorom savršeno otključan iz prve. FlashBackup v2,5 smo koristili za backup i skidanje i stavljanje PDS-a.
...pozdrav ljudi
...dobio sam danas kod za moj aparat, v525 i to bi kao trebo upisat negdje i onda bude on kao otkljucan, problem je kaj ga nemam di upisat, pa jel ima neko da mi prosvijetli bulju?
A čuj, vjerojatno kad ubaciš neku drugu karticu, traži te Subsidy code, pa ga probaj tamo nagurat, ako si taj kod dobio. Jel se gdje dijele sad za Božić, da i ja "ugrabim" jedan...Izvorno postao bloodsucker
By the way, "druže", ti i sam znaš(najbolje) kak je to kad uložiš fest love u nešto, stoga nemoj baš tak...
Im so smart, like a monkey
...fala na odgovoru, to sam zaboravil napisat da u tom i je problem da me ne trazi nikakav kod, pise mi da kontaktiram davatelja uslugaIzvorno postao Ashtray
...
Ma kakav problem, samo ako imaš sve potrebito za "generalku moba"!? A kak mi s čini da i ne...Lijepo se vrati malo po forumu u rikverc i tamo ćeš nać sve šta su dečki radili i sva moguća objašnjenja, linkove i slično! Pa onda bi to trebalo bit riješeno...A ako ne, javi se pa ćemo te "navigirat"Izvorno postao bloodsucker
sto znaci da si zakljucao mob totalka! trebas unlock.Izvorno postao bloodsucker
imao sam i sam osobno jednom takvu situaciju, ukucao si par puta krivi kod kad te trazio i sad je locked.![]()
evo , opet neš novo!?
http://www.mobile-files.com/forum/sh...ad.php?t=19652
P. L. U. R.
jel znaš ti što je to?Izvorno postao DOMICH
tp je P2K crack od Sarasa za UFS box...
nekako sumnjam da postoji ovdje forumaš sa UFSom.
treba kalkulirati stringove, a ovo radi na ACER platformi.
koliko mi je uspjelo, radi sam flashanje i to s novim driverima.
e pa ono , to i gledam , malo mi nije jasno o čemu oni to , a u naslovu threada piše Unlock nešto nešto , pa ono , ajd hvala kaj si to rassvjetlio!Izvorno postao Inovator
![]()
P. L. U. R.
uspio sam ga natjerat da radi sa triplets motorolom, inače, ali nemam neke koristi od toga...2h instalacije, zbog generiranja stringova za UFS i na kraju skužiš da je to smeće.Izvorno postao DOMICH
ovaj projekt je trebao davno zaživjet, no Saras je odustao od razvijanja, a zašto, ne zna se..
uglavnom, možemo zaboraviti ovu priču
I što bi se na kraju time dobilo? Dekodiranje bez boxa ili što?Izvorno postao Inovator
ovo je dekodiranje sa boxom, i to UFSom koji inače ne podržava triplets, već samo ACER motorole.... uglavnom, dobra vijest za one koji imaju UFS, samo malo kasno.Izvorno postao GoGs
...ne, nisi skuzil, aparat je kupljen u vipu i naravno bil zakljucan, sad sam nekim putevima gospodnjim doso do njegovog koda za otkljucavanje, znaci istog onog s kojim bi ga u vipu otkljucali, bez kompova, boxova i ostalih bakraca, al problem je bio kaj me nigdje nije pito za taj kod ni kad sam cronet stavil ni tele2, al otkljuco sam ga jer je caka u tome da treba ostavit tu "nematicnu" karticu u njemu jedno pola sataIzvorno postao GoGs
i onda te pita kod...
;a ja sam mislio samo da se ne jebeš sa tim kodovima, jer si ga mogao otključati sam kod kuće softwerski!
E ljudovi, imam jedno pitanje! Jel ima kakva primjetna razlika izmedju 72R i 58R Tripletsa? Pitam zato jer nisam probo stavljat 72-ojku nakon 58-ice. Pa me zanima jel uopće ima kakve razlike u njima? Da ne stavljam bezveze, nekak mi se neda zafrkavat. Možda sam malo skrenuo sa teme, nadam se da mi nitko neće zamjerit...
vidljivih promjena nema... A i nebi mogao skinuti bootloader sa 58R, ak si radio repair... Jedino ako nisi ništa onda bi morao promjeniti PDS zonu i tek onda skinuti bootloader...Izvorno postao Ashtray
Thank's GoGs, čovik si! Tak sam si i mislio. Nisam ništa prčko (još), zato sam htio bit informiran! Uglavnom, zasad neću ništa, ali kad mi puhne...A i čut će se ako gdje zapne!!! Pozdrav GoGsu...Izvorno postao GoGs
![]()
ako netko ima UFS; evo probao sam radi i sa R376 verzijama...Na V3 ne radi i ne smije se ni probavat radit read. Također svi koji imaju LTE S Blank Neptune spadaju u kategoriju NE DIRAJIzvorno postao Inovator
tesko da ovdje itko osim tebe ima UFS..Izvorno postao Inovator
Uspio sam otkljucati samostalno v300 i v525. Zanima me da li bi se na taj nacin mogla otkljucati i v547 te v360?![]()
ne možeš te modele...(za sad)
može li se x550?Izvorno postao GoGs
mislim da još nitko nije uspio te serije (zapravo mislim da nitko nije ni probao)...
Da je ja imam, ja bih odmah probao...
Pa koliko znam na 547 ide v620 (možda se i varam) i to je kao na v550, a kao što sam već par puta rekao ja sam uspio v550!
krivo! na v547 ide R472Izvorno postao kova
Bookmarks