subsidy kod ti je kod napravljen od mreze kakop bi zalockali mobitel. ili ga dekodiraj po homemade postupku ili nosi lokalnom unlockeru.
subsidy kod ti je kod napravljen od mreze kakop bi zalockali mobitel. ili ga dekodiraj po homemade postupku ili nosi lokalnom unlockeru.
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
ma na krivi kod sam mislio ja sam mislil na onaj sigurnosni
|\/|0T0r0La
nema veze. a nemogu vjerovat kak ima cudnih ljudi, ako je ovo forum za mobitele i jos k tome motorole , pa daj prolistaj malo po forumu i sigurno je netko pitao tako opcenito pitanje kao sto je kak dekodirat v3, a ne , oni odma novi post ili jos gore, thread, ka to napravit. ljudi pa kak ste tak lijeni kvragu. ovdje jos i morate cekat novi odgovor , a negdje vas ceka. ak nema na ovom forumu, pa odite na motox, howards malo improvizacije i snalazenja u prostoru i vremenu.
Vec nekih 3-4 sata trazin po netu nekakvu sifru za frenda za motorolu v235 da mu treba za dekodiranje moba pomoci imei broja,znan da je to moguce izvesti programom poput WorldUnlock Calculator ca se nalazi na ovon linku http://www.gsmevolution.com/freecalc..._v44_Setup.zip (svidja mi se programcic iako nema ni 200kb) ali program ne podrzava unlock za motorolu i sonyericsson modele moba pa me zanima di se more naci kod koji se unosi preko tipkovnice da se mob resetira bez kablova i dodatne zezancije, zahvaljujen unaprid...
taj ti se kod moze nac kod unlockera ak mu das neke novce.![]()
Upravo sam kupio novi UBL "ULTIMABOX LIGHT" za 100 eura...
Jeli to dobra cijena?!
Cijena je Ok, a kakav ti je uređaj? I kakav će ti bit support za pola godine do godinu dana? DOBRO se propitaj na Netu o onim osobama koje su ovaj box napravile?
Tek toliko!!!
Pozdrav!
Sa free alatima koliko je meni poznato NEMOGUĆE ( za sada)!!!
Kažeš probao si P2k...... e pa W375 nije P2k model, već spada u tzv. ODM modele Motorolinih mobitela!!!
Kao što kolega Inovator reče. skokni do lokalnog unlockera i riješio si stvar!
Zadnji uredio Inovator : 16-04-2007 u 22:20
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
[QUOTE=merlin10;555976]Cijena je Ok, a kakav ti je uređaj? I kakav će ti bit support za pola godine do godinu dana? DOBRO se propitaj na Netu o onim osobama koje su ovaj box napravile?
Tek toliko!!!
Pozdrav!
Poznato ime iz UBL teama je RASKAL koji je i u JAF timu(koji radi dobro)...Šta misliš jeli to dovoljna preporuka?!Tu je još i Manole,Zulea i Dani...
Zadnji uredio goran124 : 18-04-2007 u 19:33
ja imam motorolu v3i, pa me zanima kako da je otkljucam (ako moze softverski bez testpointa) ?
jest, ali ovisno iz kojeg kuta gledaš. UBL je kopija ultima boxa i onda znaš što možeš i očekivati.
da nešto pitam..jel moguće softwerski dekodirat V300i?
Motorola MPX220@T-mobile
Pozdrav svima
Prije par dana kupio sam Motorolu W375 u Tele 2 paketu, pa bi ju trebao otključati, ima li koji program (free) da se to napravi? Probao sam sa P2K, al nema ovog modela...
Neki drugi savjet kako to napraviti?
Nadam se da tu smijem pitati - jel moguće, ako da, i kako otključati ovu novu "umirovljeničku" motorolu motofone F3? Hvala.
osim obići lokalnog unlockera, trenutno nema boljeg savjeta
e ovako... ja sam vidio hrpu postova o tome kako otkljucati motorolu razr v3 (pink)... Sutra dobivam jednu, ide samo na t-mobile, pa me zanima kako ju otkljucati (debrandirati - ako se tako kaze) da ide na sve mreze... posto sam pocetnik u radu s motorolama (radio sam sa onima starima motorolama (v150 i c450) preko p2k tools-a (prebacivao glazbu i slike)) molio bi nekoga tko stvarno zna da mi objasni korak po korak kako lijepo otkljucati v3... stvarno bi mu bio zahvalan, moram staroj napraviti mob da radi kako spada i da ga moze koristiti, a neda mi se davati sad nekom unlockeru 50-100kn, a tu sam stalno na forumu koji je tematski poprilicno vezan uz mobitele...
hvala svima...
Zadnji uredio Inovator : 19-04-2007 u 01:14
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
www.hackthev3.com
postoji i google osim ovog foruma za pretrazivanje
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
Ey ljudi bok ja sam Marko imam 14 godina pa se ne bih znao bas flashati o to.jucer sam uspio otkljucati v3 sa p2k easy tools v3.9 a mi mozete objasniti sto jednostavnije kak otkljucati V360v ???molim vas da mi sto vise pojasnite![]()
ma bravo!
a sad iako imaš 14 god, možeš koristiti i search, da si to napravio našao bi ovo:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=38555
Ajd hvala... trazio sam u googlu prije nego sam postao ovdje i nasao sam hrpu razlicitih stvari, al nije bas da su mi od pomoci...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Bookmarks