Motorola c118----IMEI-358925000302733-----unlock preko IMEI-a i kako?
Ako je ikako mohuće da netko objasni....step by step.
Mobitel je od cure i bio je na Tele2,a sad bi stavila 091.
![]()
Motorola c118----IMEI-358925000302733-----unlock preko IMEI-a i kako?
Ako je ikako mohuće da netko objasni....step by step.
Mobitel je od cure i bio je na Tele2,a sad bi stavila 091.
![]()
ako netko ima ideju kako otključati motorolu c118 jer sam ju kupio u tele2 paketu za klinca za samo 195 kuna
da li postoji opcija otključavanja preko softwera ili nešto slično.
znam da ide preko box-a ali to dodje 80 kn skoro 50% cijene mobitela.
Postoji mogućnost free unlocka, ali moraš imat kabel i free soft.
Kabel je od Panasonica x60 ili Motorole T191 koji dođe više od 80kn![]()
Hajde da kolega unlocker nešto zaradi. Siguran sam da će ti dati jeftinije ako ga lijepo zamoliš
već sam tako i napravio sa čovjekom popio piće i motorola je free.
imaju i oni obzir jer što očekivati dsa naplate punu cijenu kada taj mobitel dodje 195 kn ali za klinca dovoljno.
![]()
taj se mobitel da unlockati uz pola sata čitanja na ovom forumu da se prikupi znanje, zatim USB kabal, preko programčića unlock i to je to.Izvorno postao 123456
Kod motorola IMEI ne dolazi u obzir! U tom slučaju služi samo da prikaz serijskog broj uređaja. Dakle, niti jedan motorolin uređaj SE NE MOŽE UNLOCKATI PREKO IMEI-a U KUČNOJ RADIONICI!
Izuzetak je ono što ljudi daju imei ovlaštenoj osobi ili nekome koji ima vezu u servisu, pa preko imei-a dobije subsidy password od strane operatera, jer samo operateri mogu dati pass preko imei-a jer su oni svaki uređaj kodirali tako da svaki imei ima svoj subsidy password.
Nikako drugačije.
Poštovanje
Posto nisam bas in u motorolama mozete li mi rec koji programi mi trebaju da otkljucam V3 black iz T-mobajla na sve kartice!
trebaš spojiti mob sa kompom, prvo provjeriti koji bootloader imaš, zatim skinuti program Flash backup, napraviti backup svega (cijelog moba, flasha, sve!) i onda izvaditi PDS, i u flash backupu samo jednom stisnuti na "Remove subsidy lock"Izvorno postao Bare_st
Bootloader provjeravaš tako da ugasiš mobitel, stisneš tipku za paljenje i odmah nakon paljenja (isti tren) stisneš *# i držiš.
Ako imaš možda 8.26, onda moraš raditi downgrade bootloader-a a ako imaš neki drugi, samo ga flashas sa 07.D0.
A pošto si novi i vjerujem da ti je to sve strano, evo ti mala pomoć...
http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=15103
http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=15610
Hvala GoGs!
Uf sad..ovao treba mi do ujutro sad moram ic spavat tako da ne mogu traziti i zezat se tako da bi molija da mi netko napise link neki za te programe koje trebam imat i postupak za to ili nek me netko doda na MSN: Bare_st@net.hr ili ICQ: 262675870 i pomaze mi sutra ujutro il popodne u tom postupku da mogu sve kartice u nju![]()
http://www.motomodders.net/ download sekcija i potrebna besplatna registracija...Izvorno postao Bare_st
![]()
Meni su otkljucali L7 za 110kn.
Pa ako netko treba da se zna.
Nema jeftinijeg.
Međimurje
imam motorolu V3i i kad hocu napraviti flash backup ne prolazi... pojavi mi se prvo ekran s verzijom soft. na njoj a poslije toga ekran na kojem pise "Critical Error 84". mob se onda opet sam zgasi i upali i trazi pin... neko rjesenje? inace ima ona t-sranja po sebi pa bi to htio maknuti s flexom...
Pozdrav svima na forumu!
Znam da sad bude buke zbog toga kaj pisem novi thread na ovu temu, ali vec dva dana pretražujem po forumu i ne mogu naci nista za ovaj mob. Nasao sam programe za ostale (c450, c550, v80, v66, v60, t280...), ali ne i za unlock c350.
Pa vas sve lijepo molim da mi pomognete, uputite na pravo mjesto ili sami kažete kaj mi treba da konačno otključam taj mob.
Znam da mi je najjednostavnije otići do nekoga ko to radi, ali gdje je tu gušt?!
Hvala svima!
hm... Platforma je Neptune LT... reci mi verziju softvera pa ću ti reći jel ide kod kuće...Izvorno postao zec
EDIT: sam sam pričao sa jednim tipom koji je odradio dvije preko P2K easy toola i radi bez problema... ne stvara probleme jer je LT platforma, pa ide bez problema. Unlock prolazi u 5 sekundi.
Ako se ne bojiš, udri jer ne možeš pogriješiti! samo ga upališ u boot modu i opališ unlock SP
EDIT: evo programa
http://www.movillab.com/search.php
Zadnji uredio GoGs : 18-09-2006 u 22:58 Razlog: dodavanje programa za unlock
bolji link:Izvorno postao GoGs
http://rapidshare.de/files/22381167/...l_v39.rar.html
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
kupila sam novi mobitel motorolu c261
e sad to je tele2 a imam vip
odfurala sam ga dekodirat pa su mi rekli da se jos nemoze tj da treba neki kod ukucat
jel netko mozda zna kakav je to kod
hvala
stanga
svašta, taj se mobitel otljučava klasično, acer platforma, radi ga infinity ili zulein alat, ali ne sve verzije SW-a. očito da ti kome si nosila nemaju blageIzvorno postao kamelia
Zanima me jel se to moze obaviz softwerski ili se mora rastavljat??? Danas sam zvao par tipova koji to rade i dvoje su rekli da ju moraju rastavit da bi ju odkodirali a jedan je reko da to moze obavit bez rastavljanja znaci softwerski! pa mene zanim sta da radim i ako netko ima nekog iz rijeke ko to radi ili mozda on radi nek mi se javi na PM!
www.fordfanclub.com
Izgubio sam vjeru u sebe, vjeru u ljubav, vjeru u svijet. Jedinu nadu našao sam u igli. Sad heklam i super mi je.
obrati se inovatoru, on ce ti znati rec![]()
Imam ogroman problem:
Slijedio sam GoGs-ov postupak za unlockanje tripletsa te sam prvo sa repstudiom repairo mobitel. Sve je bilo u redu. Zatim sam sa RSD Lite Version 2.7 flashao mobitel sa TRIPLETS_G_0B.09.72R_LP0003_JPJAVA_G_0B_V300_04_09 R_GS9V300TMB02NA1B6_1FF.shx
i tu se pojavio problem. Pise kao "Failed flashing process. Phone [0000]: Flash faild. (0x7078).
Hitno trebam vasu pomoc!
Krivi soft. Trebaš 52R , ne 72R, ili moraš editirati pds zonu s PDS editorm kako je opisano u ednom od Googsovih postova poslije.Izvorno postao .:: mario ::.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
Znam da je pitanje postavljeno vec 10000 puta. Trazio sam 2(!) sata po forumu, ali nista ne razumijem!![]()
Ne razumijem se bas previse u te stvari, a i slabo govorim hrvatski (nisam rodjen ovdje).
Imam mobitel Motorola V550 (na VIP). Imam USB-kabel, flashao sam ga na V620 (mislio sam da moze i tako... ali...)
Imam programe RSD Lite 3.0, P2K Manager i Repstudio.
Sta mi jos treba? Sta moram uciniti?
I sta su uopce ti monsterpackovi?
Ne mora mi biti v620 software, samo da je na kraju unlockan!
Hvala unaprijed!
Upalis repstudio, odaberes model: v550
kliknes repair, il sta vec pise, cekas, cekas, kada ti kaze da drzis * i # drzi par sec, ne prekratko, jer se proces nece obaviti...
Kada napravi repair, upalis ga u boot modu(iliti flash modu) i flashas sa nekim MP-om i gotova stvar![]()
Hm, ok. Hvala! Pa cu zvuci totalno jednostavno![]()
Samo jos jedno pitanje: Sta je to tocno "monsterpack"? Tak se zove software za taj mob, ili?
Koji preporucujete za V550? I gdje to mogu skinut?
Hvala unaprijed![]()
Monsterpack ti je flash datoteka (software) koja se uprogramira u mob(nešto kao Windowsi za mob, bez flasha ti ne bi radio mob)
Potraži u linkovima gdje ima za skinuti
Molio bi nekoga da mi kaže kako i sa čime da odključam motorolu v360v.Sad je na vip kodirana.Imam usb kabel.Hvala puno
može i na mail ako neko ima tutorial.Hvala
1daco@vip.hr
Bookmarks