= Citat = Izvorno postao matta
prckao sam ja vec bio po 7610 i tipke mi ne predstavljaju nikakav problem...

6630 je prema usporedbi koju sam ja gledao bolji mobitel ne bas puno ali bolji , jedino dizajn malo zeza pomalo je cudnog oblika, na jednom forumu mi je netko napisao kada izvadis nokiu 6630 komentari ce biti : " toliki mobitel sam imao prije 5god, ajme cigle i sl. ali komentar mu i nije bas dobar jer bi se takve stvari mogle reci za 7610 jedina razlika sto ima suuuper dizajn....

;-)
e vidiš kad bi mi netko bacio takav komentar spustio bi mu žešče! Symbian mobovi se ne kupuju da kad bi ga bacio na stol u kafiču ta se ženska pokraj navlaži, kupuje se radi funkcionalnosti! ako hočeš šminku uzmeš D600 ili slične dummy phonove! Ok, 7610 objedinjuje dobar dizajn i odlične funkcije, i sam sam ga htio prije kupiti, ali jedino što me fakat mučilo je ona trojka ispod NO gumba! Pošto imam ogromne palce, svaki put bi tjekom pisanja poruka stisnul no ! Dobro, i meni je isto važno malo da mob sad bude malo ljepši,ne...zato sam se odlučio za 6600

po svim testovima i komanterima drugih, 6630 daleko je bolji od 7610, a neki su ga hvalili i više neko 6680