Ne moraš se ništa čuditi, jer i dalje mislim da je 7610 vrlo dobar mob, a 6630 odličan. A ako ti je 6630 več zastarila... onda Nokija sa ovakvim tempom ne stigne zadovoljiti tvoje zahtjeve.![]()
imao sam ga i ja,(nakon mnogih symbiana ako je to potrebno napominjat?!),a čudim se da netko poput tebe govori ovakve stvari,nitko 6630 ne diže u nebo nego osobno bi podjelio symbijane na "klasu" do 6630 koja je več polako zastarila i "klasu" od 6630 nadalje,znači osjetne razlike naspram ove prve
Ne moraš se ništa čuditi, jer i dalje mislim da je 7610 vrlo dobar mob, a 6630 odličan. A ako ti je 6630 več zastarila... onda Nokija sa ovakvim tempom ne stigne zadovoljiti tvoje zahtjeve.![]()
napiso sam "klasa" do 6630,nisam mislio da je u nju obuhvačena i sama 6630.
prckao sam ja vec bio po 7610 i tipke mi ne predstavljaju nikakav problem...
6630 je prema usporedbi koju sam ja gledao bolji mobitel ne bas puno ali bolji , jedino dizajn malo zeza pomalo je cudnog oblika, na jednom forumu mi je netko napisao kada izvadis nokiu 6630 komentari ce biti : " toliki mobitel sam imao prije 5god, ajme cigle i sl. ali komentar mu i nije bas dobar jer bi se takve stvari mogle reci za 7610 jedina razlika sto ima suuuper dizajn....
;-)
Gle, sve ti je rečeno o ta dva modela. Sad je samo na tebi da odabereš.
Svakako odlucio sam se za 7610...
Welcome to the CLUB!!![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
bravo majstore 7610 je fino dizajnirana.
Fenomenalno dizajnirana ;-)
sada samo da se nade broj u oglasniku s bijelom maskom jer je crna losa mislim dobra je al je bijela zakon
znaci bijela maska da ima 64MB (pa se to nakoknadi poslije ;-) )
i da ide ViP u nju
imam doma neko plavo cudo sto se ukljuci u komp i spojis se preko Bluetotha s mobitelom znaci nikakvi kabeli mi nece trebati ;-)
a dali je moguce mijenjati masku
Koliko znam, 7610 može mijenjati maske.
Možeš se spojit sa bluetoothom i mogu se mijenjat maske....
Super imam sve moguce sto mi treba samo mi jos mobitel fali al ce i on brzo u moje ruke sjesti![]()
Molim pomoč:instalirao sam si smartplayer na N7610,ali kad odem na opciju browse file otvara mi samo dva demo snimka koji su došli s njim.Kako da gledam clipove koje već imam na mobu???unaprijed hvala![]()
potrebno je na kompjuteru sa smartmovie konverterom prekonvertirat neki video na rezoluciju ekrana, odabrat ostale postavke i nakon konverzije clip prebacit na mobitel.
e vidiš kad bi mi netko bacio takav komentar spustio bi mu žešče! Symbian mobovi se ne kupuju da kad bi ga bacio na stol u kafiču ta se ženska pokraj navlaži, kupuje se radi funkcionalnosti! ako hočeš šminku uzmeš D600 ili slične dummy phonove! Ok, 7610 objedinjuje dobar dizajn i odlične funkcije, i sam sam ga htio prije kupiti, ali jedino što me fakat mučilo je ona trojka ispod NO gumba! Pošto imam ogromne palce, svaki put bi tjekom pisanja poruka stisnul noIzvorno postao matta
! Dobro, i meni je isto važno malo da mob sad bude malo ljepši,ne...zato sam se odlučio za 6600
po svim testovima i komanterima drugih, 6630 daleko je bolji od 7610, a neki su ga hvalili i više neko 6680
6630 je najbrži Symbian mob,a iako je ružan(pogotovo s ovom ljigavom kameleon tamnozeleno-plavom maskom koju ja imam),odlično leži u ruci(ja imam čevape umjesto prstiju lol),iznimo stabilan....najbolji omjer (uloženo/dobiveno IMHO)
7610 sam imao godinu dana poslije dva 6600, telefon je puno lijep, a u odnosu na 6600 puno bolji, sad imam n70 i prezadovoljan sam, ne bih se vracao na 7610 a ni na 6630, mada sam razmisljao da ga kupim (6630), ali mi je naletila super cijena n70 (220 eura).
Prodao sam 7610 sa dk2u kablom super ocuvan za 150 eura !
Da li sam dobro prosao, ne pratim bas cijene ?
Evo imam n7610 duze vrijeme, poprilicno sam zadovoljan sa mobitelom. letmarebrmbarov, to je negdje realna cijena te nokije.
6630 je po mom mišljenju najbolji Symbian do sada. To što ima okrugli donji dio samo mu je plus jer udlično leži u šaki.
7610 je zbog zaobljenih linija isto dobroležeći iako me zbunjeje ta "prosuta" tipkovnica...
I meni je 6630 najbolji symbian. Kad se jednom naviknes na tipke od 7610 one ti postaju jos bolje od klasicnih.Izvorno postao Mobyy
slažem se....najljepši i najboplje ležeći mob dosad (bar meni)Izvorno postao SEGA
Samo da izbace neku nadogradnju 7610 (bolji proc, display, kameru i zvuk) i nazovu 7610i![]()
Izvorno postao Symbian FAN
Ma samo da stave bolji procesor i malo vise interne memorije. Kameru mogu izbaciti da bude jeftiniji i manjih dimenzija. E to bi bio idealan mobitel... 7610i.
Bookmarks