Dakle nokia 7610 sto mislite o tom modelu mane,karakteristike...
ekran je fenomenalan kamera isto samo me muci kakav je MP3...
i naravno cijene gdje je najjeftinije (moze i broj iz oglasnika ;-) )
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dakle nokia 7610 sto mislite o tom modelu mane,karakteristike...
ekran je fenomenalan kamera isto samo me muci kakav je MP3...
i naravno cijene gdje je najjeftinije (moze i broj iz oglasnika ;-) )
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za slicne novce imas za kupiti 6630 koji je navodno dosta bolji. e sad, ako si brijes samo na funkcije, onda je tvoj izbor 6630, ali ako oces mob koji odlicno izgleda i ima odlicne funkcije onda je tvoj izbor 7610. vrlo trivijalno (kako bi moj prof iz mat reko)
kad sam prešo sa 7610 na 6630 totalno sam se preporodio,zato bi pametnije bilo da dodaš parsto kuna gore i kupiš mobitel s kojim češ sigurno biti zadovoljniji,ima mp3 stereo što tražiš,bolji ekran (veči kut),katrica se vadi na živo pa je lakše baratat ako koristiš čitač kartica,bolji zvučnik...uglavnom ima dosta prednosti dok izgled ostaje kao ukus pojednica....prosurfaj malo forumom,govorilo se i previše o ova dva modela.
Po meni definitivno 6630![]()
Čovjek je pitao 7610.Ako ti treba šminkerski Symbian,ovaj je taj!
U pravu si,ekran je odličan,a i čitav mob je zbog te nekakve kaotične asimetrije,dosta zgodan za pokazivati.Tipkanje je druga priča i ne bih ga ni neprijatelju poželio.Reprodukcija mp3 ti je mono,ali sad je pitanje za što ćeš je koristiti.
Mono je i na 6630 zvučnik, a slušalice su stereo.
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
hmm... na dosta foruma sam stavio ovaki topic i svatko ziv mi savjetuje 6630.
Problem je u tom sto mi se 7610 jednostavno svida ima siper dizajn i malo sam radio s njome. s 6630 nisam imao iskustva ali kako svi govore mob je puno bolji od 7610,,, 6630 ima pomalo cudan dizajn ali isplati se ako ima puno bolje karakteristike (ima li bluetooth ili IRDA (drzim fige da ima oboje ;-) ))
kada bih imao ta 2 modela u svojim rukama vjerovatno bi lakse odlucio a ovako imam samo brojeve (opis s stranica) i sijecaje na 7610 pa mi nije bas lako odluciti![]()
Ja ti iskreno preporučam oba i koji god da uzmeš, nećeš loše proći. Neki govore o lošoj tipkovnici, ali ja nisam imao nikavih problema, mada možda zašto što sam na 7610 prešao sa SX1.![]()
Evo detalji o svakom aparatu:
7610 - http://www.gsmarena.com/nokia_7610-703.php
6630 - http://www.gsmarena.com/nokia_6630-811.php
Ako dosad nisi koristio symbian dobar ti je i 7610, ako jesi svakako uzmi 6630. Jer si pitao za 7610, a ne koji bi drugi uzeo, jer bi tako završili da bi mogao uzeti i N70. Mene 7610 dobro služi, i izvukao sam maksimum iz nje. Kad si još nabaviš kakvih 256 MB i staviš cijeli film s prijevodom i još mobitel takvog dizajna nećeš ni mislit na 6630.
Mislim tvoj je izbor, radi što hoćeš, mene nekako dizajn najviše odbija kod 6630...
PS: nemaju infracrveno
Zadnji uredio Symbeq : 01-11-2005 u 13:18
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
ja sam cuo da su tipke jako dobre na 7610...
svi pricaju o prednostima 7610 i to ja cu ukratko izlozizi prednosti i mane oboje 6630, i 7610
ja mislim da ce to biti jako korisno i odgovoriti sva pitanja
7610
plus:
*odlican dizajn
*odlican ekran
*dobra kamera
-za pocetak(nikad prije symbian) i vise nego dobar telefon
*odlicna cjena - najjeftinije od svih symba
*obicne MMC ( 512MB = 256MB DV, sto znaci da za iste pare dobije duplo vise mjesta, a znamo da toga nikad dosta)
minus:
*spor softwer
*nema stereo u slusalicama
*tipkovnica jako čujna i to JAKO ( sto se tice pisanja, nema razlike izmedu te tipkovnice i 6630 tipkovnice sam sto je ova malo desno pomaknuta,al nema razlike), tako da ako mislis igrat se i pisat pod satom u skoli, zaboravi.
6630
*sve 7610 +
*malkoc bolja kamera
*brzi sustav
*stereo slusalice
minus:
*los dizajn (bar meni-a vjerujem i svim koji drze do dizajna bar malo)
*veca cjena
*sve sto mozes sa 6630 mozes i sa 7610 a cjena je ipak manja
* DV MMC, koje su skupe ( 256MB DV = 512MB obicne)
SVUKUPNO:
- nema potrebe preci na 6630, pogotovo ako ti je dizajn bitan a je, jer malo ces brze obavljat stvari na 6630, ali gdje ti se zuri?
- a za razliku u cjeni kupis si neku MMC karticu recimo 512MB, a da ne govorim da ti onda ne treba DV kartica pa mozes uzeti 512MB za 250kn, dok usporedbe radi za te pare mozes uzeti 256MB DV karticu za 6630, pa si dobio duplo vise prostora, a gotovo nisi nista izgubio.
eto nadam se da sam pomogo, al stvarno ono sad bi trebo znat o cem se radi.
koristio sam oba, 6630 je barem duplo bolji mobitel od 7610 i iza toga stojim
ps. razlika u cjeni je nikakva ako gledaš u oglasniku
da je bolji to stoji,ali 7610 = 1500kn, 6630, 2100kn, oboje novo..garancija.
molimte,usporedba ti vodu ne drži,svi znamo da cjene variraju a razlika u cjeni između ova dva modela nije realna (a pogotovo) kad vadiš odnos najjeftiniji/najskuplji ili slično...gledaj recimo prosjek cjena na forumu-oglasnik.
a što se tiče 7610 mislim da je previše hvališ s obzirom da ju sam koristiš,no ja kad sam ju imo sve u što sam se razočaro sam istico ovdje na forumu,što možeš i provjerit,gledaj na stvar objektivno.
nemoj shvatit krivo, ko sto si shvatio, ja gledam objektivno i pricali smo vec o tome.
ne hvalim 7610 nsita posebno, cak mislim da je 6630 bolja. ali konkreno za slucaj ovog tipa, potpuno je nepotrebno, cak mislim i neisplatljivije..
pa eto samo DV RSMMC je mu bit jeftinija, a kad malo bolje pogledam (jer i ja sam koristio 6630) nema stvari koje ne mozes raditi sa 7610, a mozes sa 6630. osim 3G a to i tak ne koristis.
jel ovome potreban komentar?! mislim da si dovoljno reko a prepirka bi bila uzaludno trošenje vremena,,,vidim da i zaključuješ u moje ime:Izvorno postao khideg
Izvorno postao khideg
Izvorno postao sodom
ne govorim da TI ne koristis vec ovaj tko je pitao.
cuo sam da je procesor skoro duplo brzi
da to je sitina..
http://www.europe.nokia.com/phones/c...jsp?expcol#fg8
pa eto tu je detaljno... zaslon je istih velicina... 6630 je malo veca i 10 grama teza :-)
Teska odluka
Dizajn i super mobitel VS FENOMENALAN DIZAJN
![]()
Svw mi se cini da ce dizajn prevladati ;-)
Ne brini se. Nećeš loše proći koji god da odabereš od ta dva. Ima sam oba i oba su odlična. Uživaj.
Imao sam 6630, a mama mi ima 7610, te odgovorno tvrdim da 7610 nije ni do koljena 6630. U potpunosti se slažem sa sodomom
Mislim da ga malo pretjerujete sa "nije ni do koljena" spikama. Ispada kao da je 6630 sam vrh ponude, a da je 7610 negdje na začelju. Na 7610 nema ništa loše, samo nije toliko brza kao 6630 (mada 7610 nije ni spora), ima nešto malo slabiju kameru (nezamjetno), nešto slabiji procesor i možda ne najsretniji raspored tipaka. Ja sam imao 7610 najduže od svih mobitela dosada.
Bookmarks