Join Today

Vidi rezultate ankete: Da li cete promijeniti svog ISP-a, kada nebude imao monopol?

Glasači
24. Ne možeš glasati u ovoj anketi
  • Da, na bilo koga samo da nije T-com=T-scum

4 16,67%
  • Da, Optima ADSL2+

7 29,17%
  • Da, H1 ADSL2+

2 8,33%
  • Ne, ostati cu na T-com

9 37,50%
  • Ne, koristiti cu CARnet preko modema

2 8,33%
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 28

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    N6600, k700i, e600, N6030
    Operater
    V)(P<___>tututUTUTu
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao gog
    Zašto bi plaćao 2 pretplate, afaik to nije istina...
    5. Kome se plaća mjesečna naknada?
    Nakon prelaska u Optima Telekom korisnici su, prema odluci Agencije za telekomunikacije, i dalje obvezni na postojećem računu T-HT-a plaćati mjesečnu naknadu za pristup. Optima Telekom će slati poseban račun za sve telefonske pozive koji će se obračunavati po Optima Telekom tarifi. Optima Telekom se zalaže za naknadu koja će biti isključivo troškovno orijentirana, gdje će se troškovi odnositi isključivo na održavanje i nadzor mreže.

Copy&paste s optima.hr

= Citat = Izvorno postao gog
    Nemaš 82% brzine, nego imaš svih 100% (možda malo manje), druga je stvar što od tih 100% dio otpada na error correctione, veličinu paketa i sl. Veličina paketa nije ista ako recimo vršiš download velikih file-ova ili igraš neki fps online, a svaki paket ima svoj početak i kraj, te kontrolne bitove. Nećeš nigdje naći operatera koji će ti ponuditi točno 768kbps onako kako bi ti volio da se to dodjeluje, jer je to ne moguće iz gore navedenih razloga...
    Razumijem sto mi hoces reci, a ja ti kazem da imam flat pa mi je pretplata 500kn pa mi tako nije svejedno 100% ili 82%. Druga bi bila prica da su cijene i brzine kao one u inozemstvu pa da me bas briga 0,1 mb vise ili manje. No t-com nema potrebe davati vece brzine i nize cijene jer nema konkurencije... Kada ne bi dosla konkurencija ni za 10 g sigurno nebi u tih 10 g povecali brzinu, mozda samo za koju mrvicu cjene. Neznam jesi procitao u mojim mailovima brzine s njemackog t-coma. Kada znas takve stvari onda bome hoces svu brzinu koju platis, korisnu brzinu ako hoces.

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    BB-9000
    Operater
    VIPnet
    Godina
    44
    Bodovi
    20.359
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.359, Nivo: 34
    Bodovi: 20.359, Nivo: 34
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Raf
    Kada znas takve stvari onda bome hoces svu brzinu koju platis, korisnu brzinu ako hoces.
    pa to ti i pokušavamo objasnit da ti dobijaš uglavnom svu brzinu koju platiš, samo ti windowsi prijavljuju korisne podatke a ne i njihovu zaštitu koju također prenosiš.

mogu li te pitat jesi li se ikad na pošti bunio kad si slao pismo prilikom vaganja da izvade sadržaj iz omotnice jer ti ne šalješ omotnicu nego njen sadržaj? nisi, jel tako. e pa to ti je i ovdje isto tako. ako to ne možeš shvatiti, žao mi je, ali to je upravo to. omjer korisnih i prenesenih podataka ti je gog objasnio da varira ovisno što prenosiš, tako da je i onih 10% što su ti u t-comu naveli vrlo okvirna vrijednost.

kaj gledaš? Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-mobile
    Godina
    43
    Bodovi
    35.932
    Nivo
    46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Raf
    5. Kome se plaća mjesečna naknada?
    Nakon prelaska u Optima Telekom korisnici su, prema odluci Agencije za telekomunikacije, i dalje obvezni na postojećem računu T-HT-a plaćati mjesečnu naknadu za pristup. Optima Telekom će slati poseban račun za sve telefonske pozive koji će se obračunavati po Optima Telekom tarifi. Optima Telekom se zalaže za naknadu koja će biti isključivo troškovno orijentirana, gdje će se troškovi odnositi isključivo na održavanje i nadzor mreže.

Copy&paste s optima.hr
    Pa ja ovdje nigdje ne vidim da plaćaš 2 pretplate. Samo plaćaš 2 računa, jedan t-comu (samo pretplata), a drugi optimi (ono što si potrošio). Cijene možeš vidjeti na http://www.optima.hr/EasyWeb.aspx?pcpid=37 i http://www.optima.hr/EasyWeb.aspx?pcpid=38

Što se drugog dijela tiče već sam ti objasnio, kao i zappan sa ovom odličnom analogijom što se pošte tiče. Jasno mi je da si nezadovoljan, znam i zašto, no činjenica je da tvrdiš stvari koje nisu istinite.

Što se mailova tiče nisam ih dobio, a ne znam ni di si ih i slao pošto moj mail nigdje ne piše na forumu. gjuric (a) hotmail.com mi nije mail account nego net passport koji koristim samo za msn messanger, Microsoft, šta ćeš... Mogu ti dati mail, no nema potrebe pošto sam upoznat sa cijenama vani...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Problemi s Fuji digitalcima (Fuji S2Pro , Finepix A303, F410 i F700)
    By cook22 in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 05-10-2005, 10:50
  2. problemi problemi i opet problemi
    By Ifrit in forum Operacijski sustavi
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 14-03-2005, 02:13
  3. Service pack 2 sigurnosni problemi
    By sms freak in forum Operacijski sustavi
    Odgovora: 23
    Posljednji post: 28-10-2004, 20:59
  4. CX65 problemi