5. Kome se plaća mjesečna naknada?Izvorno postao gog
Nakon prelaska u Optima Telekom korisnici su, prema odluci Agencije za telekomunikacije, i dalje obvezni na postojećem računu T-HT-a plaćati mjesečnu naknadu za pristup. Optima Telekom će slati poseban račun za sve telefonske pozive koji će se obračunavati po Optima Telekom tarifi. Optima Telekom se zalaže za naknadu koja će biti isključivo troškovno orijentirana, gdje će se troškovi odnositi isključivo na održavanje i nadzor mreže.
Copy&paste s optima.hr
Razumijem sto mi hoces reci, a ja ti kazem da imam flat pa mi je pretplata 500kn pa mi tako nije svejedno 100% ili 82%. Druga bi bila prica da su cijene i brzine kao one u inozemstvu pa da me bas briga 0,1 mb vise ili manje. No t-com nema potrebe davati vece brzine i nize cijene jer nema konkurencije... Kada ne bi dosla konkurencija ni za 10 g sigurno nebi u tih 10 g povecali brzinu, mozda samo za koju mrvicu cjene. Neznam jesi procitao u mojim mailovima brzine s njemackog t-coma. Kada znas takve stvari onda bome hoces svu brzinu koju platis, korisnu brzinu ako hoces.Izvorno postao gog

Odgovori uz citat
Bookmarks