@gog
Prvo sam htio uvesti cable, ali nazalost u mom kvartu nemaju podrsku za internet preko cable-a. Pa je onda bilo ili sat adsl ili obicni. Zna se naravno koji je jeftiniji.
I tako da jedini koji nude ADSL uslugu preko telefona su t-com i iskon. Razlika u cijeni je 10 kn, a na iskonu se podrška korisnicima naplacuje (06X/XXX-XXX). Pa sam naravno uzeo t-com.
Svoj fiksi telefon nisam prebacio na drugog providera za to da ne bi za telefon placao dvije pretpalte i dobivao dva racuna. Kada agencija za telekomunikacije odluci da se nemora vise placati t-com-u budi siguran da cu se odmah prebaciti.
@zappan
imas pravo... tupio sam bez veze... ja imam flat pa me boli *****...
Ajd zamislimo da je t-com u pravu... ja svejedno imam samo 82% brzine od 768/128. sto znaci da se negubi 10% vec skoro 20% na PPPoE okvire.
A ja samo kazem da oni meni prodaju 100% brzinu a daju mi 82%. U mailu sam im rekao zasto onda ne povecaju brzinu pa da to u konacnici boude oko 768/128 kb/s.
Da se tu radi o brzini od nekoliko megabita, onda j**** 119,2 kb/s.
Ali budimo realni 119,2 kb/s je poprilicna brzina (s obzirom da se radi o 768kb/s) koja je meni uskracena, a platio sam je, a oni su duzni nadoknaditi gubitke na vezi koje nastaju zbog njihovog koristenja PPPoE tehnologije.

Odgovori uz citat
Bookmarks