Dali se netko ikad zalio T-comu?
Ja sam se vec zalio, objavljeno je na webu sve mailove koje sam ja slao njima i oni meni, pa ako hocete pogledajte:
http://www.panonius.com/index.php?op...=121&Itemid=43
I molim komentirajte.
Da, na bilo koga samo da nije T-com=T-scum
Da, Optima ADSL2+
Da, H1 ADSL2+
Ne, ostati cu na T-com
Ne, koristiti cu CARnet preko modema
Dali se netko ikad zalio T-comu?
Ja sam se vec zalio, objavljeno je na webu sve mailove koje sam ja slao njima i oni meni, pa ako hocete pogledajte:
http://www.panonius.com/index.php?op...=121&Itemid=43
I molim komentirajte.
.i ja sam se žalila,zbog računa
nisu mi ništa odgovorili preko maila,a na službi za korisnike su mi rekli da pišem žalbu ili da dojdem kod njih u Palmotićevu.Eto kak su uslužni.
Eto ja jucer poslao pismeno pa cemo vidjeti.
Nece od tog biti nista, dokle god nedode konkurencija.
Iskon nije konkurencija.
Sto se tice racuna (odnosi se na koliko si mb skinula, ne?), neznam si procitala ono s linka da stavljaju u neke okvire pa se 10% gubi, al ti ih zaracunaju.
Znaci od sveukupne svote mb oduzmi 10% min, pa ces vidjeti koliko su te pokrali.
Gamad.
e, oprosti, ali ne tupi da je krađa ono o čemu nemaš pojma. ne trpaju "oni" u "nekakve pakete", nego jednostavno tehnologija prijenosa podatak funkcionira na taj način da se bitovi grupiraju u pakete, ne zato što to T-com želi, nego zato što je tehnologija takva. također, ti paketi nose zaštite i slično nad tvojim podacima da bi se mogle detektirati i/ili ispraviti greške u prijenosu. to je sve tvoj podatak i koristan i njegova zaštita, to ti prenosiš, jer da ne prenosiš zaštitu, vjeruj mi prenosio bi po nekoliko puta istu stvar što ne bi bilo 10% od podatka, nego bi prenosio recimo 300% ili 500% za isti podatak (i jednako toliko platio). soft u windowsima ti mjeri prijenos korisnih podataka i zato imaš tu razliku da nikad nećeš "dostići" 768 kbps protoka korisnih podataka, iako ih možda sa svom zaštitom paketa i prenosiš, a to ne znaš.Izvorno postao Raf
druga stvar su cijene, odnosi cijena, QoS i sl. na što se čovjek može žaliti, pogotovo na pucanje veze svakih 20 min.
Bookmarks