Prikazujem rezultate 1 do 25 od 25

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Note 3, c905
    Operater
    Vip, bonbon
    Bodovi
    14.018
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.018, Nivo: 28
    Bodovi: 14.018, Nivo: 28
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.imam pitanje vezano uz pretplatu.. mogu li ikako provjeravat stanje svog racuna tijekom mjeseca (i zasto ne?) obavjestava li me tele2 kada prekoracim mjesecni iznos pretplate(48kn)..i ako se uzme tarifa 48, i ako u tom mjesecu ne potrosimo svih 48kn, (sto vjerojatno necu jer cu koristit simpu)jel se ostatak novca prebacuje na sljedeci mjesec??
    2. ako sam uzeo tele2pretplatnicki broj pretplata 0, naknadno mogu doc po mobitel, pa me zanima gdje i kako to mogu obaviti.. (u bilo kojem tele2 ducanu, i sto sve moram donijet?)i onda mi se automatski prebaciva na pretplatu 48kn jelda?!
    3.zanima me zasto bi uopce uzmali pretpalatu bez mobitela, kad su cijene iste kao i kod bonova..
    4.kakvih je*** 12.5kn pa, ako je npr pretplata 0kn, sta znaci placanje 12.5 kn za frekvenciju??!molim pojasnjenje, nije li jednostavnije napisat tarifa 12.5,i tafifa 60.5kn (od kojih mozemo potrosit 48kn)nesto mi sve tu smrdi
    molim hitan odg. hvala

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    N91
    Operater
    095 2021202
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dubrava
    1.imam pitanje vezano uz pretplatu.. mogu li ikako provjeravat stanje svog racuna tijekom mjeseca (i zasto ne?) obavjestava li me tele2 kada prekoracim mjesecni iznos pretplate(48kn)..i ako se uzme tarifa 48, i ako u tom mjesecu ne potrosimo svih 48kn, (sto vjerojatno necu jer cu koristit simpu)jel se ostatak novca prebacuje na sljedeci mjesec??
    ti možeš sam provjeriti pozivom na broj 444, nema automatskih obavijesti
    ako sam uzeo tele2pretplatnicki broj pretplata 0, naknadno mogu doc po mobitel, pa me zanima gdje i kako to mogu obaviti.. (u bilo kojem tele2 ducanu, i sto sve moram donijet?)i onda mi se automatski prebaciva na pretplatu 48kn jelda?!
    ugovor i fotokopiju osobne
    3.zanima me zasto bi uopce uzmali pretpalatu bez mobitela, kad su cijene iste kao i kod bonova..
    1. da se ne zajebavaš bonovima
    2. a da li će cijene biti uvijek iste?
    4.kakvih je*** 12.5kn pa, ako je npr pretplata 0kn, sta znaci placanje 12.5 kn za frekvenciju??!molim pojasnjenje, nije li jednostavnije napisat tarifa 12.5,i tafifa 60.5kn (od kojih mozemo potrosit 48kn)nesto mi sve tu smrdi
    molim hitan odg. hvala
    to ne ide tele2, nego državi i to je tako kod svake pretplate u hr. dakle i kod vipa i kod t-mobila
    I'M SUPERMAN!

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove