Meni neidu samo preko send..ill da nadjem neke druge igre pa da probam?! Mozda prođe.Izvorno postao turando
TXT ide unutra..nisam znao..bas super..koji je to Panasonicov program, da isprobam.
Meni neidu samo preko send..ill da nadjem neke druge igre pa da probam?! Mozda prođe.Izvorno postao turando
TXT ide unutra..nisam znao..bas super..koji je to Panasonicov program, da isprobam.
panasonicov program potrazi na njihovim stranicama ili na www.vs3mobile.com pa si pogledaj, inace ja si razmisljam da ga promijenim, nekak sam se bas evo danas malo izbedirao, ono frendovi mi imaju v3, 6230, k750, k700 i iako je moj ljepsi i bolji ekran bio sam u bedu jer su si sve slali preko BT-a ja STANGA ;((Izvorno postao rossonero
ah..oce netko mijenjati d500 za vs3 NOVI)
dam ti ja nokiu 3310 sa digitalnim fotoaparatom Fuji od 2 mp![]()
![]()
dam ti soma za panasonica , ak prima sve kartice![]()
Vidis, mene ti to ne muci nimalo, glavno mi je da se ja povezem s PCem. Na PCu(netu) ima sve sta mi treba.Izvorno postao turando
Meni nije zao sta sam ga uzeo, jer sam ga platio 900 kn. Da sam ga platio 1900, vec bi mi bilo zao jer za tu lovu imam malo jaci mob.
meni apsolutno nije zao sto sam ga uzeo.
podrzava li vs3 3gp format(nadam se da da za filmice)? ili mozda cak mp4?
podrzava 3gp.
podrzava..video snima u 3gp-uIzvorno postao dubrava
Meni je mob taman....nevolim sitne mobitele, ovaj mi je taman, i nije preveliki.Izvorno postao Pharcyde
Inace htio bih mobitel ovakvog izgleda(osim boje mozda) a da je Symbian, e to bi bila yebena stvar.Izgled mi je prva liga.
Ja isto, ne vidim zasto bi bio zenski. Stave neku sarenu masku i mob je preklopni, i odmah je zenski.Izvorno postao Vido
![]()
OK ondaIzvorno postao tbenosic
![]()
Bookmarks