ma kupujem ga u 5ak...valjda ne bu problema...
jer prebacivanje fajlova komp-mob i mob-komp preko kabla ide brzo ili isto steka ko i sa irda???
Da tako je, ali meni samo sa gornje strane onaj srebrni dio koji ulazi u mobitel, isto je npr i na samsungu E730, naime kod oba telefona plasticni dijelovi koji ulaze u kuciste dodirnu zadnji dio telefona i iako je to samo mali dodir on se punim koristenjem pretvara u najtanje ogrebotine!Izvorno postao rossonero
Stvarno zalostan propust!
ma kupujem ga u 5ak...valjda ne bu problema...
jer prebacivanje fajlova komp-mob i mob-komp preko kabla ide brzo ili isto steka ko i sa irda???
je li netko uspio prebaciti igrice na mob? stvarno ne ide ni preko kabla?
Nema ga Tele2. Jedino ako se nađe u nekoj prodavaonici s tehniko. Ja sam ga našao na jednom mjestu po 1800kn isto ko SA6 pa ću uzet SA6.
Prebacivanje preko irde ide bez problema. Telefon se moze crackirati (bilo je samo pitanje vremena) tako da se preko kabla moze ubacivati java!
Evo kupio sam ga jučer. I za sad sam super zadovoljan. Jedina mana po mojem je BT i to das nema dodatni ekran.
zato je unutarnji ekran remek djelo.
TELE2 ga nudi za samo 895 kn. jedini telefon sa 16 milijuna boja a jeftin.
Mob je solidan (da ne kazem odlican) za lovu koju treba izdvojiti za njega.
Nego, jedno pitanjce, vidjeh na cell binsima da ima neki java crack. Navodno ide preko usb kabla (bad, ja imam irdu :-( ). Moze li netko vise malo objasniti sto i kako.
Hvala
ne steka nista..ja svaki dan prebacujem preko irde..samo nece vece fajlove prebacitIzvorno postao tutlek
nisu tolko bitne boje...rezolucija je nesto preyebenoIzvorno postao clocker
meni ne s gornje strane, taj dio koji ulazi u mob je ko novi, nema nikakvog kontakta pa se ne skida boja..al na burazovom VS3 da itekakoIzvorno postao turando
Zadnji uredio zappan : 25-12-2005 u 15:10 Razlog: spajanje
Cim pokusam prebaciti nekaj s ekstenzijom jar kaze da su "date invalidi".
Vece fajlove prebacujem drito pomocu wireless link (valjda je to neki manager od windozera). Dok mi origigi soft (panasonic handset manager... s njihove stranice) ne dozvoljava preko 100kb.
Ima na hr.alt.cellular.gsm.binares VS3 java: Block breaker deluxe (nekih 180kb) jar file ali ne ide preko irde. Dakle da li je netko nesto uspio usb kablom?
galileo..daj napisi ime programa, kojim povezujes mob i komp preko irde...ako postoji
http://panasonic.co.jp/pmc/products/...are/index.html
Imas drajvere etc... ahtung 20-ak mega.
A kaj se tice prebacivanja, procitaj moj prijasnji post
nema ga vise u tele2...ja prosli 5ak obisla skoro sve prodavaonice i na svim mjestima su mi rekli da ih vise nidgdje necu naci,da je rasprodano i da je tele poslao novu seriju mobitelatako da sam i ja ostala bez svog primjerka...jedino budem jos probala skupiti novce pa mozda u bratislavi nadem jeftino...
Zadnje sam ih vidio u King kross-u. Hm, bad...
a kad si ih vidio?nisam isla tako daleko jer ipak ono...king cross mi je skroz na drugoj strani grada pa ono..
TELE2 partner:
Adresa:
Škorpikova 34, TC King Cross, Jankomir
LAKOĆA KOMUNICIRANJA
Poštanski broj:
10000
Grad:
Zagreb
Telefon:
01 3475 285
pon 08-20:00 uto-ned 09-21:00
ah koji copy/paste :-)
Znas, nije bas skoro to bilo, koji tjedan, hm dva...
Zvah ih jer nisam iz Zg-a a odgovaralo mi je kaj rade nedjeljom (makar se do popodne nisu javili na telefon :-) ).
Pozdraf
da...u tom je problem...moja frendica je kupila prije tjedan i po i tad je vec bila frka,ono,jedva je nasla...ah,mislim da cu morat odgoditi kupnju mobitela za neko vrijeme...
a tako sam se veselila...
tenks..Izvorno postao galileo
....
Tutlek, sto da kazem nego, smrc, zao mi je zbog tebe. Stvarno dobar mobitel.
Ross, nema na cemu....
btw. nitko mi ne odgovara na pitanje - VS3 java: Block breaker deluxe !
Jel tko uspio stogod? Vidjeh jedan post naziva, VS3 umro !!! upsss
Tu inace treba biti nekaj pametnoga
prvo treba nabavit USB kabel...a kolko bi to kostalo, odprilike?
usb, ah, vjerovatno www.alea.hr.
Gledam bas na hr.ponuda.gsm, netko prodaje za motorolu usb kabl za 100-ak chuna. To je isti kabl koji dobivas s digitalcem. I uz to moze se kupiti gro raznih kablova koji mijenjaju isti, da ne kazem bas u svakoj mesnici! Ali tko voli...
imao sam mob nakratko = prvi dojam odličan mob !
VIdim da su najvece zamjerke ovdje sto nema BT i ekran na poklopcu. Ok, BT je bed sto nema, ali meni to ne smeta jer s IR skinem sve sto treba, a nije sad da ima Gb memorija pa da cu skidat cijeli film 3 sata. Mp3 se snimi za 60 sec. i to je to. Nista strasno.
Sto se tice vanjskog ekrana, zar to nije svejedno? Iskljucis javljanje otvaranjem poklopca i kad zazvoni otvoris telefon, pogledas ko zove i javis se. Kod telefona s ekranom na poklopcu opet moras otvarat telefon ako se ne zelis javit (da odbijes poziv) a i ako se zelis javit (da primis poziv). Tako da mi to uopce nije nedostatak.
A unutarnji ekran.... Milina. Nakon dva tjedna koristenja nije mi jasno kako sam ikada mogao koristiti manji ekran. Ovo je predobro. Kristalno jasna slika, izvrsne boje, ma... Tko nije probao tesko ce shvatiti.
Sve u svemu, prezadovoljan sam telefonom, mislim da je to ono pravo za sljedece 3 godine. A dalje cemo vidjet
P.s.
Razmisljam negdje kupit komad prozirne plastike pa si sam izradit koju masku. Gdje bi to mogao nabavit? Any ideas?
Pozdrav svima!
Imas raznih pleksija, ali jesi li razmislio o kutiji za cd :-) malo vise truda i ide. Oprez, kad radis od cd kutije, lako puca onaj unutarnji dio (oko kamere)! Puca plastika koju rezes, ne mobitel naravno!!!
Bookmarks