Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3
    Super-forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Nokia 5800 XM
    Operater
    Tele2
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

SkyNet i ProgDVB

Hy ljudi, evo imam ja ovu skystar karticu i sad nemam pojma kako konfigurirati programe. ProgDVB onako i radi, ali nemam pola programa, a prije sam ih imao, usto nemam pojma kako softcam instalirati niti zasto sluze softcam i s2emu?????
    A SKyNet je propast, nisam siguran kako ista konfigurirati, jedam mi je radio i skinuo 2 GB za manje od 2 min, komp se sledio, a ono povuklo tonu fileova.
    E pliz ako netko ima znanja i volje neka mi objasni onako nekako kako ispravno konfigurirati i instalirati progDVB (ono da mogu gledati dostupne "razbijene" programe) i kako napraviti skynet da radi na alicesatu (ako znate nesto bolje od alice sata pliz recite, ja imam astru i hotbird).
    TNX unaprjed ljudi
    well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
    well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2005
    Mobitel
    Nokia 6600
    Operater
    VIP
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Potreban software:
    1.ProgDVB 4.44.1 (ja osobno koristim taj jer mi je najstabilniji)
    2.PowerDVD ili Nv DVD
    3.Po potrebi razni pluginovi

Prije instaliranja ProgDVBa potrebno je instalirati driver za Sky Star karticu, koji se mogu naci ovdje http://www.technisat.com
    Kada instaliramo potrebne drajvere za Sky Star karticu prelazimo na instaliranje ProgDVB i njegovo konfiguriranje.

2. Nakon instalacije i skeniranja transpondera, slijedi ubacivanje ključeva. U folderu progDVB-a (C:\ProgDVB) nalazi se prazan folder plugins. Ovaj folder se ne mora nalaziti jer ovisi o kojoj se verziji programa nalazi. Dakle ako postoji taj folder onda se ključevi moraju kopirati u taj folder, a ako se ne nalazi onda se kopiraju u root folder progDVB-a.
    3. Dakle, trebamo skinuti sa neke stranice najnoviji softcam.key i s2emu. Ta dva fileova su plugini i tzv ključevi koji se ubacivaju u progDVB.
    4. Evo pogledajte kakva je situacija kod mene! Nemojte se obazirati na ostale stvari u root-u jer to su još neki pluginovi i ključevi koje ja koristim kao dodatak i koje vi nećete koristiti:

Kada udemo u ProgDVB privi prikaz ce biti ovo:

Zatim ulazimo u settings/diseqc/property te biramo satelit.

Kad smo izabrali satelit otvaramo Channel list/Channel search/te odabiremo nas satelit.Tada ce nam se ukazati prozor sa skeniranjem transpondera koji izgleda ovako

Poslje skeniranja ce nam se sa ljeve strane prikazati lista kanala.Ulazimo u settings/Audio and Video/DirectShow i biramo codece koje zelimo.

Ako imate kakve pluginove i zelite ih koristiti kopirajte ih u root direktorij ProgDVB-a, npr. C:\ProgDVB\.
    Da bi ih program ucitao potrebno ga je zatvoriti i ponovno pokrenuti. Pluginovi se podesavaju u toolbaru Plugins.

Zatim ako zelimo snimati npr. film ili neki spot trebamo podesiti snimanje, ulazimo u Service/Record options te biramo gdje zelimo smjestiti file koji snimamo te koji format zelimo.
    To je uglavnom sve sto se tice konfiguriranja ProgDVBa.

Software koji dobro dodje:
    1.FastSatFinder-sluzi za trazenje satelita dok pomicemo antenu
    2.Projekt IGI –za prikazivanje titlova
    3. PVAStrumento-za prebacivanje video formata
    Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
    all you need is one place: http://www.rohitab.com

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mogao si mu onda odmah sve dati... http://www.racunala.org/forumdisplay.php?f=34

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove