da to sam i mislio. onda kad se npr. u zagrebu dogodi da ostanes bez signala ides preko vipa... tak da nebi smjelo bit problema stim zar ne
da to sam i mislio. onda kad se npr. u zagrebu dogodi da ostanes bez signala ides preko vipa... tak da nebi smjelo bit problema stim zar ne
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ne, u Zagrebu uopće se ne može koristi VIP-ova mreža. Ako uletiš u rupu - nemaš signala.
lol to nisam znao, nisam nikad imao potrebe ni probat. thanks 4 info
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ne, nije potpisan ugovor s Vipom o roamingu u ZG, za Split ne znam.Tako znaci ako ostanes bez signala u ZG neces se prebaciti na Vip, a u ostatku Hrvatske neces moci ostati bez signala.
Za Split je potpisanIzvorno postao radule
![]()
Moći ćeš, ako VIP nema pokrivenost na nekom području. Ili, ako im pak padne sustav. Što se znalo dogoditi...![]()
Pa, logično da su Zagreb htjeli bar koliko toliko sami pokriti kad se na tom području nalazi 30-40% ukupnog korisnika mobitela, pa da si skrešu troškove plaćanja naknade VIP-u za korištenje njihove mreže.
Mislim da j ubiti stvar obrnuta... Vip im nije htjeo dati roaming na tom području.
Pročitao sam to, ili čuo, za Zagreb, ali sam potpuno zaboravio da VIP nije dao Zagreb. Pretpostavljam da bi onda i cijena nacionalnog roaminga bila zamjetno viša za Tele2.
poptuno tocno VIp nije dao roming u ZG, s objasnjenjem, jer kad bi dali ovi ne bi morali gradit svoje odaljace,a VIP u zg ima najveci profit.
Ne znam koje su cifre u pitanju, ali sumnjam da bi se Tele2 isplatilo stalno koristiti nečiju mrežu. Za početak će im poslužiti, ali će isto tako imati velike izdatke, za plaćanje tog nacionalnog romaninga, a istovremeno za izgradnju vlastite infrastrukture.
Natrag na topic, pls.
Bookmarks