kaj nije 140kn????
Jel ko probo kupit onaj data kabel za c55 u chipoteci za 45kn (nije orginal) ili je to samo reklama.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kaj nije 140kn????
Napisali su kabel za siemens c55. kako nema opisa proizvoda mislil sam da je data. cini se da ipak nije.
Ako je kabl za spajanje na PC onda je DATA kabl. U nekim slučajevim bolji je Noname nego orginal.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Kako to?Poslao: Sljaka
Ako je kabl za spajanje na PC onda je DATA kabl. U nekim slučajevim bolji je Noname nego orginal.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Unlock i flashanje bolje je raditi s noname nego s orginalnim kablom. Ako te zanima tehničko objašnjenje, mogu ti ga dati ali mislim da većini nije bitno.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Mene zanima, reci...Poslao: Sljaka
Unlock i flashanje bolje je raditi s noname nego s orginalnim kablom. Ako te zanima tehničko objašnjenje, mogu ti ga dati ali mislim da većini nije bitno.
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Nije da mi treba ali zvuči mi zanimljivo, pa ak ti se da daj reci nešto o tome...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
negdje sam procito da sa original kabelom mozes isto ko i sa neooriginal, samo moras nesto napraviti sa 2 kontakta na kabelu(govorim za siemens)
Kako je za objašnjenje razlike potrebno prikazati sheme kablova tako da se mogu uočiti razlike, nije baš zgodno ovdje postat cijelo objašnjenje. Tko hoće neka mi se javi na PM sa mailom pa ću mu poslat objašnjenje.
@coma otprilike da , stvar je u napajanju, uglavnom.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
pa, sljaka... mene isto interesira, kao i dosta ljudi ovdje pa ako stvarno nije prevelika tlaka par slikica ubacit?
ali ako imaš već spremno u nekom drugom formatu, slobodno šalji
Imam to u papirnatom formatu i nije mi trenutno pri ruci. Sutra ću to skenirat itd. pa ću onda postat. Štima?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Napokon čemo riješiti dileme zašto s orginalom neke stvari se ne daju...
Zahvaljujem unaprijed.
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Moja isprika, obećal sam za danas neke stvari, ali je kolega slavil rođendan i da ne duljim,zaboravil sam papire na poslu. I'm sorry but, ******, sutra ćemo to.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
si se bar dobro nacugo?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Se razme, nego da se vratimo pitanju. Ukratko, morat ću razočarat one koji žele modificirati orginalni kabl. Taj kabl ima "viška" dijelova(dvije Zener diode). Pokušal sam doći do dijelova, ali kako je sve smješteno u zalivenom RS232 utikaču, odustal sam prije nego uništim cijeli kabl. Cijena noname kabla od 73 kn je mala i ne isplati se ulagati trud u nešto kaj može propast. Za one radoznale radi se o dvije Zener diode koje idu od mase do ulaza odnosno izlaza mobitela.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks