evo gog i ja se igramo u VIP cafeu i skidamo tonu muzike i filmova. ovaj wireles je super stvar.
evo gog i ja se igramo u VIP cafeu i skidamo tonu muzike i filmova. ovaj wireles je super stvar.
dobar grah daleko se čuje
o cemu se tocno radi, nisam u toku?
pa radi se o tome da je wireless pristup internetu za sada besplatan u VIPnet cafeima i fino dodjes i skidas kolko te volja.
Samo sto je vip.airlink ogranicen na 128 kbit/s, a ako znate gdje treba otici onda bi mogli vidjeti ovako nesto na svom ekranu
![]()
![]()
vama nije lose! omate li pice sa sobom?
omamo, omamo
Ne, dosli smo bez zena![]()
ajde mi recite dali se mobitel smije flashati na istu verziju na kojoj je, ako imamo neke probleme?
bas je zenama zanimljivo sjediti sa dvojicom likova zatucanih u kompjutere i mobitele!
Koji mob kakvi problemi?ž
p.s. pazi sto pricas decko, nismo ti mi zatucani mi tucamo![]()
ma gasi mi se mobitel kada ulazim u favorite, me45! kratko zazuji i ugasi se, cuo sam da se to i drugima dogadja! imam v23 koja ima hrv, a posto prodajem mobitel htio bi zadrzati hr meni da ga lakse prodam,a verzije vece od 23 ga nemaju!
Stvarno vam nije loše!Poslao: KaKaV NeReD
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Pa ne bi smjelo biti problema oko flashanja, ali brijem da je kvar hardverski...
btw, www.hip-hop.hr ? Tvoj site?
nije, mala podrska zasto?
ma ista stvar mi se prije dogodila kada sam ulazio u folder animacije pa sam formatiro memoriju i dobro je bilo!
vgbhnf jghk fkfj khjk hjk shrejgitzinzu
[encoded msg]
drugi put probaj s malo više duhana![]()
@coma Imam repair.bin za Me 45 v.08 , ali nije hrvatski. Ali bi kvar mogao bit hardverski. Pokušaj u servisu tražiti besplatnu procjenu kvara.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Trollčino jednaPoslao: jsp_m
[encoded msg]![]()
Ma zakon! Još te drži od petka? Ovi moji izgleda preslabo 'posole' frulu....Poslao: jsp_m
[encoded msg]
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
nisam znao da sa vipovih kompiča možeš skidat stvari...
kolko ja znam to se nemože...
jer kad bi skinuo film, moro bi si ga spržit...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
zekapekka, sta se svi pjenite![]()
ma probat cu staviti visu verziju, (jel znate do koje ide sa origigi kabelom) a ako neide onda garancija!
Poslao: flOorKilla
nisam znao da sa vipovih kompiča možeš skidat stvari...
kolko ja znam to se nemože...
jer kad bi skinuo film, moro bi si ga spržit...
nismo bili na vipovim strojevima nego smo dofurali laptpčuge sa wirelessom
aaa.
znači to sad svako može doč tamo i spojit se...
da ako ima wireless
zakon. a jebga ja nemam laptop.
Bookmarks