Bojim se da ništa od brojeva na kartici. Zamoli ih možda što uspiju ali po ovome čini se da je mrtva totalno.
Jucer sam je izvadio iz moba i kasnije pokusavao stavit i svaki put mi kaze ubacite SIM probao u 3 mobitela i svuda je ista prica!!! Pretpostavljam da mi je jedini izbor otic u vip i zamijenit karticu pljunut 122kn ili koliko vec je? Jel imao neko slicnih iskustava? Da li ce mi iscitat brojeve sa kartice posto mi je mobe uopce ne prepoznaje??
Bojim se da ništa od brojeva na kartici. Zamoli ih možda što uspiju ali po ovome čini se da je mrtva totalno.
dobar grah daleko se čuje
oni čitaju sa SIM readerom, minijaturnu verziju istog imaš u mobu, tako ako ti ne možeš čitat, ne mogu ni oniIzvorno postao jdabic1
Pa, zar nemaš pohranjene brojeve u mobitelu?
ma nemam a i nije to moja kartica..burazova je..ja imam mislim 4 kopije kartice..na kompu na drugim karticama.Izvorno postao frish-KI
Ako je kartica krepala sama od sebe ili samo kao posljedica koristenja, dakle, ako nije krepala radi mehanicke deformacije, krivoga umetanja, ostecenja...zamijeniti ce ti u VIP - u besplatno! Imao ja dva takva slucaja!
Nazalost bez brojeva ces vjerojatno ostati!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
meni je nedavno zgorila kartica, od brojeva ni b, al zato je zamjena besplatna
a vidjet cu sutra kak bude...sama od sebe je riknula..nadam se da ce mi to rijesit badave..Izvorno postao tomo
Meni su u VIP centru uspjeli sa kartice koju mob nije prepoznavao isčitati cijeli imenik i prebaciti na novu. I još sve besplatno.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...kolko je bila stara...Izvorno postao jdabic1
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
stvarno ne znam što bi rekao na ovo. Ali kako si doyeba uspio napraviti palež od SIM kartice?? Ma LOL!Izvorno postao tomo
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
možda se zbog stalnog vađenja iz moba pohabala.Izvorno postao whiteboy
neki sam sung modeli kada se prebacije jezik u izborniku na Hrvatski spale SIM. Ima i drugih telefona koje se baš nevole sa VIPovim SIM karticama, ali sve je ovisno od verzije softa.
dobar grah daleko se čuje
kartica i nije bila tak stara broj 587 sta ja znam negdje oko 3 godine...sjetio sam se juce da sam spajao nokiu na komp i da sam otvarao imenik prek mobil edita (ali nisam ga snimao) i reko idem vidjet i ono osto imenik na kompu tak da sam spasio sve brojeve!! Zamjena u vipu je prosla glatko i badave guzva je bila koma ziva sat i po sam ceko!!!
zamjna je BESPLATNA,..ja sam bio neki dan..
...ma meni zasad ni jedna nije riknula, jer prije 2 god. sam zamjenio onu staru Vipovu sa novom Super SIM karticom (onda akcija 35kn) i zasad nije bilo problema... T-mobilova također dobro radi, a Tele2 je još nova pa budemo vidjeli...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks