Dakle. imam laptop i komp, na kompu imam ISDN vezu, i preko njega bih želio pustiti internet i za laptop, u pitanju su sva Canyon-ova usb sticka, sa prijenosom od 54mbps.
Pa ako ste u mogućnosti da mi netko objasni kako namjestiti to ?
Dakle. imam laptop i komp, na kompu imam ISDN vezu, i preko njega bih želio pustiti internet i za laptop, u pitanju su sva Canyon-ova usb sticka, sa prijenosom od 54mbps.
Pa ako ste u mogućnosti da mi netko objasni kako namjestiti to ?
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Najjednostavnije ti je ako imaš Windowse Xp otići na Network Connection i kliknuti na "Set up a home or small office connection" na obdva kompa, možda bu radilo
Ako ne, potraži na internetu neki tutorial za ad hoc spajanje 2 kompa wireless-om, pa kad ih uspiješ spojiti samo podesi laptopu da mu je defaultni gateway ip adresa od stolnog kompa...
Ha,ha, radi se o wlanu, ako imam xp onda samo trebam otići na Accesoris-Communications-Wireless Network Setup Wizard i tamo moram proći samo postupak spajanja.
No ne zanima me to.
Zanima me da li će to moći raditi i na drugim browserima, tipa Opera, Firefox
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Uključi ICS iliti Internet Connection Sharing. PRvo na kompu s ISDNom, nakon toga na laptopu. Postupak bi trebao biti onak... "for dummyes". IE, Opera, Mozilla, bla bla... nebitno. Sve radi.
Bookmarks