kakve su ovo teme??!! pa forum je pun djece![]()
![]()
![]()
uostalom nije fora jer se vidi ko je kak glasao![]()
![]()
Pusim Svaki Dan
Tu i Tamo s Frendovima
Prekino . . .
Nikad Probo Niti Necu
kakve su ovo teme??!! pa forum je pun djece![]()
![]()
![]()
uostalom nije fora jer se vidi ko je kak glasao![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
e morat ćemo uvest pravilo bananja onih koji podižu teme iz prehistorije...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Izvorno postao whiteboy
ovo potpisujem. mislim govorit nekom kak da pusi travu,... i kak fly veli, pa forum je pun djece. kaj hocete da kad neko u google upise marihuana da se i nas forum pojavi i poveze nas s tim. krajnje neozbiljno.
Izvorno postao ExCenTric
nekak!! djeco, marihuana je zločesta, nemojte pušiti zločestu marihuanu!!..pušite dobru marihuanu!![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
mislim da ne bi trebali forum povezivati s tim. a o tome dal ce pusit ili ne, i dal je mara dobra ili loša, nek odlucuju sami, a ne da ih drugi nagovaraju i govore im kak treba pusit. uvijek su me zivcirali ljudi koji su nagovarali nekoga na takve stvari
djeco prvo pogledajte film (brijem da je how high) pa ćete se predomislit ili možda nećete....
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
gjedo sem ja film o čika džimiju hendriksu i gjedo kako on mota marijuanu
ja sam osobno protiv toga, moreš dobru solažu bacit i nakon jedne piveako nemaš tehnike i talenta džaba je bila šta
![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
idi na google.com upisi 'marihuana' i reci mi nakon koliko strancia se pojavi ovaj threadIzvorno postao ExCenTric
nije upće u tom stvar , nego u tome da nekome od 12-13 g je suludo reć povuci si dva, tri dima pa ćeš vidit...Izvorno postao Player 4 ever
probao , pušio , prestao , dosadilo.....bolje se dobro napit....![]()
ovo potpisujem.Izvorno postao mobman
alkohol je najbolja droga.
Bookmarks