= Citat = Izvorno postao KaKaV NeReD
kaj se tiće indijske konoplje ženskog roda uzgajam ju solo jer ipak "Domače je domače". kad već pivu nemrem napravit onda nek imam svoj "vinograd".
Ne kužim kaj ste vi zabrijali za legalizaciju. NEMA legalizacije i nikad nebu bilo. možda jedino dekriminalizacija i to je cilj.
sve kaj je u obliku tebletica i ampula izbjegavam u širokom krugu.
Začudio me WB kad je napiskaro za bijelo tipa kemija i tako nešto. pa bijelo nam zubari šibaju samo pod drugim imenom ako se ne varam TZV Lidokain iliti medicinski kokain. Znanstveno iliti naučno dokazano da koka nije štetna i onom smislu kao heroin. Za konzumente koke je pobuno što je skupa i onda odu malo studirat kemiju i onda zapnu i probaju se čupat alllll neeeiide. a tako im i treba.koka je biljka i neka biljke žive. pa kaj sad ako mogu jest breskvu ili suhe šljive zašto nebih mogao žvakat list koke ili destilat njegovih sogova pretvorit u kruto stanje i pudrat se time do mile volje. na kraju krajeva narkomane i dijabolike NEVOLIM.
al ko šta radi sebi radi
lidokain je izveden od kokaina (sintetiziran) ali tako da ostaje anestetičko djelovanje, a nema ovisničkog djelovanja.

kad sam napisao 'kemija' mislio sam na sredstva koja izazivaju fizičku ovisnost.