hmm ja probao one cigarete neke indijske na velesajmu (onaj prehrambeni kak već) i preblesno ma super a najbolje je helij u sebe upušeš cijeli balon i onda si gotov!!!padaš ništa ne osječaš!
Pusim Svaki Dan
Tu i Tamo s Frendovima
Prekino . . .
Nikad Probo Niti Necu
hmm ja probao one cigarete neke indijske na velesajmu (onaj prehrambeni kak već) i preblesno ma super a najbolje je helij u sebe upušeš cijeli balon i onda si gotov!!!padaš ništa ne osječaš!
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
e to je fora kad od helija smiješno pričaš.
hehehheeh helij je jedini nacin da imam zenstveni glas...Izvorno postao lili
![]()
nego ...di se to moze nabavit))))
![]()
ja sam bio jedan dan na heliodromu pa su imali pune police. bila neka akcija i jauzo za susjede i tak to imam još doma samo sam stavio u teglu u špajzi jer navodno nesmije bit na svjetlu.Izvorno postao erika
a kaj se tiće trave to nebi pušil jer po travi pišaju i kenjaju psi i ima mrava koji gaze po njoj.
dobar grah daleko se čuje
lolllllllllllllllllllllllllll..ima samo jedan mali problem u zadru nema heliodroma ..bi mi mogao to nekako city expressom gurnut preko velebita??Izvorno postao KaKaV NeReD
)))
to smo mi radili baš na velesajmu kad smo dolazili kao ekskurzija srednja grafička iz Osk...pa smo ko mutavi uzimali te balone sa helijem lool! koja je to sprdačina bila hhhaIzvorno postao Vuxs
![]()
mama ti sestra!
Bookmarks