za tebe ili druge?Izvorno postao FaberOSK
![]()
Pusim Svaki Dan
Tu i Tamo s Frendovima
Prekino . . .
Nikad Probo Niti Necu
za tebe ili druge?Izvorno postao FaberOSK
![]()
ja nisam probo... al jedan moj frend je postal ovisnik i pol o "travi" firmana kumica od njegove sestre ga je prvo navukla na cigarete, a onda na travu... sad je postal teški ovosnik... ništ mu se neda sav je nikakvi... UŽAS! ja sam probo cigarete 2-3 puta i bilo mi je tak--- peklo me u plućimaal nisam krepal... podržavam ono gore- alkoholom protiv droge
![]()
vidi se iz avatara da nisi probo.Izvorno postao ipavli19
Resistance is futile. You will be assimilated!
šta ti imaš protiv mog avatara???![]()
ma nisam zbilja... ma zakon mi izgleda slika, pa tak...![]()
nemam nist protiv tvog avatara![]()
samo jos preko njega napisi LEGALIZACIJA![]()
Resistance is futile. You will be assimilated!
baš bi mogo![]()
![]()
u večini slučajeva je bilo za druge ali lagao bih da nisam i ja sam najebao..nisam baš supermen sad hebo teIzvorno postao coma_zgb
![]()
Ma ne znam..paranoja je odraz strahi..odnosno jedna vrsta straha koja je zapravo film! a opće je poznato kada je pit bulla strah ili kad ga uplašiš da napada dvije sekunde poslje....isto tako čovjek...od straah il se povuče ili napada ako je paranoja velika jer mozak neradi kako treba....udarate adrenalin i najrađe bi ubio nekoga.......Uglavnom ganja mi je užasna ako je popušim punodok me haš baš opušta pa čak i uspava
![]()
ali od svih tih lakih droga ona je bar prirodna![]()
ali ako je nekom bilo muka,paranoičnost,nemir...ili tako neke nuspojave...nepreporučuje se trava jer je loše za njih....a onom kom je dobro neka mu..samos e pazite inspektora
Looool!!! jednom kao djeca vidili smo velike da puše to i mi sad kupili indijski čaj i rizle is motali s duvanom..i pušili u parku hahha!kad odjednom došo cajo i "Šta se to dimi..ajmooo!! brzo" a mi pobacali to,jedan je pokušo pobjeć ali uzalud..hahahha!! i kad je ovaj drugi provalio..mi pušimo indijski čaj! loooool!
kaže leek..10 godina radim u policiji nikad do sad nisam čuo da neko puši čaj....de aj gubite se!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
isuse koje ispaljenje!!!![]()
![]()
mama ti sestra!
Bookmarks