hehehheeh helij je jedini nacin da imam zenstveni glas...Izvorno postao lili
![]()
nego ...di se to moze nabavit))))
![]()
Pusim Svaki Dan
Tu i Tamo s Frendovima
Prekino . . .
Nikad Probo Niti Necu
e to je fora kad od helija smiješno pričaš.
hehehheeh helij je jedini nacin da imam zenstveni glas...Izvorno postao lili
![]()
nego ...di se to moze nabavit))))
![]()
Mi smo znali uzet balone, one za klince, znaš one koji lebde a ne padaju - obično su ko od neke aluminijske folije napravljeni. E, oni su punjeni helijem.
Pa se nađe nas 4-5, kupimo balon ili dva, pa udri' klapske pjesme... ma za plakat od smijeha![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
To sam si uvijek htio probati, ali nije li to malo štetno? Ono, da se probudim iduće jutro, a zubi poispadali?![]()
hahaahahhah meni je to fora)) inace me zezaju da imam predubok glas lolllllllllllll
morat cu kupit sleper tih balona hahahahaahaa
Ma niš nije štetno, radili smo to valjda 10ak puta, i nikad ništa. Uostalom, helij stavljaju i roniocima u boce, pomiješanog sa O2, naravno... Nije, neće ti ništa bit, bez brige.
A zabava je mrak
Još ako je ekipa lagano pod čokom... sjećam se, jedno ljeto smo se na moru prijavili na karaoke, nas 4, pjevali smo "Blue Moon", ali a capella, bez mjuze. Dobili smo, naravno, prvu nagradu, ali ekipa je tako vrištala od smijeha da se to ne da opisat. A mi svi 4 visoki (preko 190 sva četvorica), ono, veliki, pa još na pozornici, svi obućeni za večernji izlaz (čitaj: picolov). A pod čokom lagano.. a glasići... a pjesma, sa back-vokalima... ma strava
probala sam, no to je iza mene. već duže ne pijem i odnedavno ne pušim....
![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
lollllllllll..nekako imam sliku..iako ni ne znak kako ko izgleda..al hahhahaah dobro si to opisao pa i ovako zvuci smijesno))jos ako ste imali crvene noseve od sunca hahahhahahaha
ma ne malo helija cijeli balon i onda ništa ne osječaš samo padaš i nemožeš se prestat smijat e da duže traje
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Gle narkića!![]()
![]()
![]()
Say whaaaaat!? Zar je to moguće?Izvorno postao andrea
to smo mi radili baš na velesajmu kad smo dolazili kao ekskurzija srednja grafička iz Osk...pa smo ko mutavi uzimali te balone sa helijem lool! koja je to sprdačina bila hhhaIzvorno postao Vuxs
![]()
mama ti sestra!
a ne!!!!!!!ludnica pogotovo kada počneš psovati
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Nikad probao niti neću. Netreba mi to. Još da se i cigareta rješim.![]()
Neznaš što je sprdačina...mi smo jednom u konzumu ima taj helij u boci jer ej bila neka proslava pa su tavili da pune balone...staviš cijev u usta i pustiš si helija...nemogu opisat ovdje kako smo se valjal ipo podu od smijehaIzvorno postao Vuxs
pa da pa počneš padati nemožeš se držati ne osječaš noge ništa!!!!!!oni veliki baloni su preskupi sve sam ispitao ima od 60 do 80 pa to je malo previše kaj je da je!
samo za povecavanje fizicke spremnosti.(creatin,dianabol,efedrin,akiseline,tes tosteron.....itd u mjeri naravno.za bb)
nikakva sranja trave,bombone i ostale pizdarije kao alkohol.
ja sam bio jedan dan na heliodromu pa su imali pune police. bila neka akcija i jauzo za susjede i tak to imam još doma samo sam stavio u teglu u špajzi jer navodno nesmije bit na svjetlu.Izvorno postao erika
a kaj se tiće trave to nebi pušil jer po travi pišaju i kenjaju psi i ima mrava koji gaze po njoj.
dobar grah daleko se čuje
p dude nemoj tu opširnu temu tu provlačiti,otvori novu ako hočeš
kaj se tiće indijske konoplje ženskog roda uzgajam ju solo jer ipak "Domače je domače". kad već pivu nemrem napravit onda nek imam svoj "vinograd".
Ne kužim kaj ste vi zabrijali za legalizaciju. NEMA legalizacije i nikad nebu bilo. možda jedino dekriminalizacija i to je cilj.
sve kaj je u obliku tebletica i ampula izbjegavam u širokom krugu.
Začudio me WB kad je napiskaro za bijelo tipa kemija i tako nešto. pa bijelo nam zubari šibaju samo pod drugim imenom ako se ne varam TZV Lidokain iliti medicinski kokain. Znanstveno iliti naučno dokazano da koka nije štetna i onom smislu kao heroin. Za konzumente koke je pobuno što je skupa i onda odu malo studirat kemiju i onda zapnu i probaju se čupat alllll neeeiide. a tako im i treba.koka je biljka i neka biljke žive. pa kaj sad ako mogu jest breskvu ili suhe šljive zašto nebih mogao žvakat list koke ili destilat njegovih sogova pretvorit u kruto stanje i pudrat se time do mile volje. na kraju krajeva narkomane i dijabolike NEVOLIM.
al ko šta radi sebi radi![]()
Znam da sam polu off topic sad..ali moram jedan vic spucat 8)
Sjede dvije žabe, svaka na svom listu lopoča.
Jedna sjedi mirno, a druga stalno skakuće gore-dolje.
Reče mirna žaba:
"Krek".
Na to će skakutava:
"Spid! Spid! Spid! Spid!"
mama ti sestra!
LOLčina, Nerede, svaka ti dala!
lolllllllllllllllllllllllllll..ima samo jedan mali problem u zadru nema heliodroma ..bi mi mogao to nekako city expressom gurnut preko velebita??Izvorno postao KaKaV NeReD
)))
lidokain je izveden od kokaina (sintetiziran) ali tako da ostaje anestetičko djelovanje, a nema ovisničkog djelovanja.Izvorno postao KaKaV NeReD
kad sam napisao 'kemija' mislio sam na sredstva koja izazivaju fizičku ovisnost.![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
koliko sam upoznat kokain također nema ovisničko djelovanje.
Bookmarks