Nije valjda onu cigaretu na koju ja mislim !Izvorno postao Irena_zgb
(neki su rođeni perverzni,ja sam jedan od njih) !
Pusim Svaki Dan
Tu i Tamo s Frendovima
Prekino . . .
Nikad Probo Niti Necu
Pametan izbor!Izvorno postao Irena_zgb
![]()
Nije valjda onu cigaretu na koju ja mislim !Izvorno postao Irena_zgb
(neki su rođeni perverzni,ja sam jedan od njih) !
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
I bolje da nećeš cigaretu,jer neki bi se ovdje već zabrinuli za tebe...Izvorno postao GoGs
![]()
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
nisam probo..
probao jednom prije 4 god. i samo me glava boljela i to je to....
i don't remember what i do!!!
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
hmmm..a ono..ehehe kad je prava marica..neloshe)) al ronhil 100s mi je porok
)))
Porok su mi kolači (a kaj ću nitko nije savršen)
![]()
Mislis kolaci sa primjesom naslova teme ili samo kolaci?Izvorno postao lili
Posebni su ti to kolačeki... U smjesu se, osim uobičajenih stvari, doda i izvjesni prah. A prah se dobije od sušenog soka zelenih sjemenki bijelog maka.
Pa ti vidi.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Ha ha, kak smo smješni, daj me malo poškakljaj da se nasmijem!Izvorno postao cyber
![]()
![]()
Da probao sam i pkljugo sam i ako pljuga ekipa pljugam i ja...ali mene ganja čini paranojičnim onda i agresivnim a to je jako opasno...tako da ....m,a skoro pa sam presto pljugat žižu
Alkohol je gori od ganje! jednako odlaze moždano stanice ali od alkohola dobivaš i popratna sranja kao što je najgore...izjedanje želuca,problema sa crijevaima,jetrom...ma znam iz iskustva!
Haš mi je draži od ganje! 8)
mama ti sestra!
Izvorno postao FaberOSK
A bijele miševe si zaboravil?!
![]()
Izvorno postao lili
daaa da i oni i oni hehehe!
mama ti sestra!
za tebe ili druge?Izvorno postao FaberOSK
![]()
ja nisam probo... al jedan moj frend je postal ovisnik i pol o "travi" firmana kumica od njegove sestre ga je prvo navukla na cigarete, a onda na travu... sad je postal teški ovosnik... ništ mu se neda sav je nikakvi... UŽAS! ja sam probo cigarete 2-3 puta i bilo mi je tak--- peklo me u plućimaal nisam krepal... podržavam ono gore- alkoholom protiv droge
![]()
vidi se iz avatara da nisi probo.Izvorno postao ipavli19
Resistance is futile. You will be assimilated!
šta ti imaš protiv mog avatara???![]()
ma nisam zbilja... ma zakon mi izgleda slika, pa tak...![]()
nemam nist protiv tvog avatara![]()
samo jos preko njega napisi LEGALIZACIJA![]()
Resistance is futile. You will be assimilated!
baš bi mogo![]()
Eh... ajde., moram bit iskren... Svesam probao, osim igle. Sve. Al sam isto tako "čisto" već valjda 10ak godina, ako ne i više. Ono, probao jednom-dvaput, žižao malo više, ali jednostavno sam prestao: ne kao odvikavanje, nego jednostavno nisam niš imao od toga, prestao sam s dotičnim društvom izlazit itd... Grdo je to, nije to dobro. Trava je još podnošljva, velim, ali tu i tamo - ne svakodnevno ubijanje.
Legalizirat vutra - da. Al ostalo nikako.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Jedino od tih poroka sam probao i rijetko znam pokonzumirati grasse, a u zadnjih godinu dana, jedva. Nije mi gušt, niti me ne privlači. Ali, kemiju - nikad.
![]()
u večini slučajeva je bilo za druge ali lagao bih da nisam i ja sam najebao..nisam baš supermen sad hebo teIzvorno postao coma_zgb
![]()
Ma ne znam..paranoja je odraz strahi..odnosno jedna vrsta straha koja je zapravo film! a opće je poznato kada je pit bulla strah ili kad ga uplašiš da napada dvije sekunde poslje....isto tako čovjek...od straah il se povuče ili napada ako je paranoja velika jer mozak neradi kako treba....udarate adrenalin i najrađe bi ubio nekoga.......Uglavnom ganja mi je užasna ako je popušim punodok me haš baš opušta pa čak i uspava
![]()
ali od svih tih lakih droga ona je bar prirodna![]()
ali ako je nekom bilo muka,paranoičnost,nemir...ili tako neke nuspojave...nepreporučuje se trava jer je loše za njih....a onom kom je dobro neka mu..samos e pazite inspektora
Looool!!! jednom kao djeca vidili smo velike da puše to i mi sad kupili indijski čaj i rizle is motali s duvanom..i pušili u parku hahha!kad odjednom došo cajo i "Šta se to dimi..ajmooo!! brzo" a mi pobacali to,jedan je pokušo pobjeć ali uzalud..hahahha!! i kad je ovaj drugi provalio..mi pušimo indijski čaj! loooool!
kaže leek..10 godina radim u policiji nikad do sad nisam čuo da neko puši čaj....de aj gubite se!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
isuse koje ispaljenje!!!![]()
![]()
mama ti sestra!
ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOFFFFFFFFFFFFFFFFFLLLLLLLLL LLL
indijski caj..zanimljivo.....
hmm ja probao one cigarete neke indijske na velesajmu (onaj prehrambeni kak već) i preblesno ma super a najbolje je helij u sebe upušeš cijeli balon i onda si gotov!!!padaš ništa ne osječaš!
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Bookmarks