Ja sam to rijesija na vise nacina:

1. Ides u profile i jednostavno za svaki profil recimo "General" odaberes melodiju koja da ti svira
2. Odes u contacts i odredis grupe recimo : prijatelji, posao, skola, off (za one kojima se ne javljas) i u svaku grupu jednostavno odaberes pripadajuce kontakte, odaberes za svaku grupu odredjenu melodiju te tako znas ko te zove tj. iz koje grupe.
3. Jednostavno udjes u contacts odaberes osobu ides na edit i dodas joj pripadajucu melodiju tj. po tonu mozes znati ko te zove. Ali u ovom slucaju to ne vazi ako si ga predhodno smjestio u grupu onda svira po tonu grupe.

ima jos bezbroj kombinacija sa Extended profiles pro i sa miniGPS-om ali to je dugo za objasnjavati , samo da ti recem recimo za miniGPS odredis profile pa prijavis CELL (baznu stanicu recimo kuce i škole) te kad izadjes iz dometa stanice kuce te udjes u domet stanice skole 3650 sam promjeni profila na recimo tiho ili sastanak ili neku koju ti odredis po meni cool program jednostavno must have !

P.S. Preporucujem ti moj Nokia3650 forum na hrvatskom ima nas relativno dosta te mozes doci do odlicnih informacija na adresi www.terracro.com/nokia/