Pa ne bih bas rekao da je s55 kanta! Ja ga imam i zadovoljan sam a slike s blic kamerom nisu mutne...ali zapravo nije me briga, prelazim na 7250 za koji dan![]()
Za s55 si upravu kanta je
Ako si gladan pojedi nesto
Pa ne bih bas rekao da je s55 kanta! Ja ga imam i zadovoljan sam a slike s blic kamerom nisu mutne...ali zapravo nije me briga, prelazim na 7250 za koji dan![]()
Forumaš godine :)
Ja sam vec jednom rekao 3650 najbolji odnos cijene i pruzenih mogucnosti![]()
www.terracro.com
Stvar ukusa! Meni je 3650 ružan ko leš! 7250 je miss universe naspram 3650!Poslao: mendax3
...5.NOKIA 7250 je ruzan ko les. U ruci djeluje mnogo debeo...
PS
Ej bolan bolan. Uzmi 3650 definitivno.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
al je zato 3650 masina
Hje ljudi je li ko od vas slucajno trazio na netu opcije 3650-ic i poredio sa nekim drugim mobacimaDaj ljudim moji, pa tu je bluetooth,"video" camera,display ko u kinu,MMC kartica od 16MB+3,4MB!!! Ja ne znam vise sta hoces! I sta ti fali da se malo potrudis i nadjes koga u Njemackoj da ti ga samo donese, jer na www.guenstiger.de uipises fino adresu gdje treba dostaviti (samo u EU) i oni ti dostave za 4-5 dana uz naplatu od 12EU i eto ti masine od 317EU, a i ostane ti koja kuna cak i za bluetooth za racunar i moze i jeftiniji IC!!! Pa ti si lud ako ne uzmes NOKIU 3650!!! Pogledaj malo na www.mobile-review.com njegove funkcije, a ima ti jos milion stranica o tome!!!
![]()
Hej ba jeste li vi vidjeli kad display na S55-ici??? A sofware mu je ko k*rina!!! Meni je tako lose uradjen, ma nista bolje od S10Pa prije bi uzeo T300+MCA25 ito za 150EU, mnogo se vise isplati!!!
PS:Al iljudi moji javite se kad budete SonyEricsson T610 cackali!!!
I nemoj te se previse nadati od tog moba, sranje je sto je toliko mali, jer je sve maksimalno skupljeno i poruku napises za neke 1-2min!!! Tipke su glavni shit!!! A sva ostalo je za 50-ke!!! Display...ma **** ti kakav Samsungov profesionalni NF monitor
Ja bio prije 10dana u Ceskoj i probao ga kod nekih "cigana"!!!
S55 kanta!!!!!!!!!!!!@#$%^&*()_
To si zakljucio prema displayu sa samo 256 boja i po komliciranom softu?
Ma svejedno je kanta "ne prelazis ti dzaba na 7250''!
Prelazim na 7250 jer mobove inace mijenjam svakih 1-2 mjeseca...pa i malo vise...
7250 mi se je svidio zbog integrirane kamere i cijene za koju ga nabavljam ! ! ! cijena je 270€ !
Kazes da je kanta a ne znas zasto je kanta? Jel?![]()
Ma kanta je i gotovo......
daj argumente, a nemoj bezveze tvrdit
Ekran,softwere,java 256 boja naspram 4096 na Nokiama novim,baterija......
kolko ja znam jedini nedostatak mu je ekran ostalo mu je sve grebeno
3650 je kanta;svaka čast funkcijama ali dizajn...........
Pa memre sve u jednom i jos dimenzije,tezina i dizajn
Hej moji ljudi pa koliko vas treba jos ubijedjivati sta je dobro!!!
Za mene doezi samo 3650 ili mozda mozda mozda 7650, a da imam malo vise love i P800 i nazalost nema jos T610 a za njeg bi dao bubreg![]()
CARE UZMI BOLAN 3650, NES SE 100% POKAJATI!!!
FUNKCIJE SU BITNE BA, A I DAZAJN MU JE "SPACEY"![]()
PALIŠ se na velike![]()
![]()
i teske
ja se samo palim na dobre
3650 je uzasno ruzan,ali dobar mob,7650 je haos i 4mb kod 7650 je sasvim dovoljno.![]()
Bezimeni štao si mislio pod haos?
Haos dobar,probao sam obadva i odlucio sam nabaviti 7650,3650 mi je previse ruzan i snimanje videa me ne zanima znaci 4mb je sasvim dovoljno
Kaos=Haos na neprijateljski
Bookmarks