imaš u alcoholu 120% za zaobilaženje tih pizdarija, a ima i neki addon za shrink ako se ne varam...Izvorno postao frish-KI
imaš u alcoholu 120% za zaobilaženje tih pizdarija, a ima i neki addon za shrink ako se ne varam...Izvorno postao frish-KI
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
evo ja sad pokusavam sa Clone DVDom. on odmah shrinka film. sad mi je na 30%. valjda ce uspijet.
dobar grah daleko se čuje
Ja sam dosad sve radio preko DVD Decryptera i po potrebi koristio DVD Shrink (ako treba DL medije kopirat). Budući da se DVD Decrypter više ne razvija, moguće da su izbacili neku noviju zaštitu koju on ne može probit. U tom slučaju probajte preko AnyDVD-a i DVD Shrinka samo...
meni samo DVD shrink 3.2 nece prozvakat film (naravno radi se o ovim novijima) sa zastitom.
Ajd napiši ako si uspio sa clone dvd-om. Koja verzija? kakva je na kraju kvaliteta?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
evo prozvakao ga je Clone DVD 3.9. Ako se ide shrinkat cijeli DVD sa raznoraznim pizdarijama i reklamama kvaliteta za gledanje na kompu je u promjenama scena na razini DviXa sto je i logicno jer se video komprimira i okrnjuje se kvaliteta. Za gledanje na TVu je kvaliteta slike zadovoljavajuca iz svima nama poznatih razloga. Sad idem kopirat samo main movie to bi trebalo biti OK. Javim rezultat.
ma bez tih dodataka, samo film, smanjen na 4.5gb dvd mora imat izvrsnu kvalitetu.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
FAB Decripter i poslije ga sa Shrinkom smanjis na način da izdvojiš main movie,tak najmanje gubiš na kvaliteti.
Bookmarks