jsp_m oce u sljedecem broju biti onaj moj prijedlog o modifikacijama (s45-->s45i, sl45-->sl45i itd)?
Sad ja...
Viki - malo ti nedostaje URL-ova i nekakav predgovor ali ostalo sve u redu...
Vanja - čini mi se da nisi bio dovoljno jasan u vezi Handago-a jer ljudi se bune; oni pokušavaju putem WAP-a a neće ( i što to znači registrirati se i kako to oni naplačuju)...
Usput nešto ste se raspisali o Java aplikacijama znate li vi nešto što mi ne...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
jsp_m oce u sljedecem broju biti onaj moj prijedlog o modifikacijama (s45-->s45i, sl45-->sl45i itd)?
Što se tiče skidanja aplikacija sa Handango stranice, debilno mi je uopće razmišljati da će vlasnik 7650-ice koristiti wap na dalje staze za skidanje app. Ako je već pljunuo toliku lovu za mob, kakav problem stvara kupovina adaptera (IR/BT) koji košta svega nekoliko prepaid bonova?Poslao: dmi
Vanja - čini mi se da nisi bio dovoljno jasan u vezi Handago-a jer ljudi se bune; oni pokušavaju putem WAP-a a neće ( i što to znači registrirati se i kako to oni naplačuju)...![]()
A moj mail lijepo piše pored imena, pa mi je čudno što nije bilo prigovora.![]()
Zadnji uredio vanja : 05-05-2003 u 15:06
Evo vidio sam da se dečki (i vikijeva cura) pitaju (u 'Mobil natečaj' threadu) zašto više nema ženskog kutka u Mobilu a i ja sam se baš neki dan to pitao pa da postavimo to pitanje i odgovornima... Di je Karmen?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Da mogao sam staviti kakav predgovor...bit će prilike. A linkovi? Jedino da sam stavio linkove proizvođača, a i to se lako nađe (tko poznaje google) a wareze nije baš preporučljivo stavljat. Nek ljudi dođu na forum i sve će im se objasniti. A drugi nek se pitaju....jel tako?Poslao: dmi
Sad ja...
Viki - malo ti nedostaje URL-ova i nekakav predgovor ali ostalo sve u redu...
![]()
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
@gog -Kod opisa A 55 na kraju piše da za profile koristi tipku #. Je li Siemens promijenil tipku ili je tiskarska greška, # umjesto*?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ženskog kuta? Znači po tome sve u Mobilu (ili većina) je muški kutPoslao: whiteboy
Evo vidio sam da se dečki (i vikijeva cura) pitaju (u 'Mobil natečaj' threadu) zašto više nema ženskog kutka u Mobilu
mislim ne razumijem šta misliš pod "ženskim kutom?" Ili je prije postojao ženski kutak mada ne razumijem svrhu toga jer tema su mobiteli...
![]()
Da postojao je 'ženski kutak' u Mobilu. Jednostavno se tako zvao, kaj se odmah pjeniš... No Nered veli da se je Karmen polomila na skijanju pa trenutno ne piše za 'ženski kutak' u Mobilu. Kaj ne kupuješ sve Mobile??
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Nije ona ko ja...![]()
yep, karmen se malo polomila, sto ju (gledajuci vikijev primjer) ne bi trebalo sprieciti da pise zenski kutak...ali sto mozemo...ako nadjemo eku drugu talentiranu autoricu...Poslao: whiteboy
Da postojao je 'ženski kutak' u Mobilu. Jednostavno se tako zvao, kaj se odmah pjeniš... No Nered veli da se je Karmen polomila na skijanju pa trenutno ne piše za 'ženski kutak' u Mobilu. Kaj ne kupuješ sve Mobile??
Pošto se naslušam svakakvih gluposti ovo su samo neke prenesene (kad ljudi prvi put kupe Mobil i onda te pitaju kak' ovo kak' ono) sve je živa istina i pokušaji skidanja aplikacija preko WAP-a (naravno preko CSD-a jer što je to GPRS) i pitanja gdje to naći...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
I Vanja i Viki - dobri i zanimljivi tekstovi o javisamo da je još koji link na kakvu stranicu s besplatnim aplikacijama jer ove na Handago-u se uglavnom naplaćuju...
@whiteboy pogledaj na www.midletcentral.com.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Zahvaljujem Sljaka u ime mnogih čiji mobovi podržavaju javu (nažalost ja još nemam takav mob) , samo trebali su to i u Mobilu navesti...
Ali opisane igre nisu na www.midletcentral.com. U tekstu o java igrama pred par brojeva je spomenut i ovaj link među ostalim.
Ovog puta mi je Sljaka nekako zakazao s kritikama Mobila..a baš sam se veselio novoj rundi...
![]()
Ne pjenim se samo pitam.Poslao: whiteboy
Da postojao je 'ženski kutak' u Mobilu. Jednostavno se tako zvao, kaj se odmah pjeniš...![]()
Bookmarks