Izvorno postao
frish-KI
@gog
Zbunj! Govoriš li o nekom drugom programu ili o opciji unutar 40tudea?
Da 40tude i ne bih rekao opciji, više opcijama 
Kada postaneš hard core juznetaš znaš cijeniti takve stvari (prema google grupsima imam oko 6172 posta ne newsima, a nemam me tamo već 3 godine
)
A sada jedan kratki tut:
Settings -> Scoring & Actions
Code:
[*]
=+999 From "Goran Juric"
=+980 References "info-mob.com"
!copy(Collection) Score %>979
[hr.alt.cellular.gsm.binaries]
+100 Lines %>200
-rewised
[hr.mag.bug]
!markread From "nick_osobe_koja_te_živcira"
Napraviš folder Collection, odeš na Settings -> Server/Identity Settings -> Identities, uključi Dialog generates Message-IDs i uključi i ovo ispod "Generate from", ja imam unešeno info-mob.com, ali možeš staviti bilo što (samo vidi da se info-mob.com spominje i u score file-u)...
Sve poruke od Goran Juric dobivaju score 999. Kada ja postam moj Message-ID sadrži info-mob.com, automatski i svi koji u threadu postaju nakon mene (u mojoj niti) imaju u headerima poruke također info-mob.com jer kako bi inače server/program znao di da smjesti točno njihov odgovor. Sve te poruke dobiju score 980. Zatim se sve poruke koje imaju score veće od 979 kopiraju u Collection folder. Tako da ako pratiš puno grupa odmah vidiš di je netko odgovarao na nešto u čemu si i ti sudjelovao.
Poruke sa binaries-a koje imaju preko 100 linija dobivaju score 200, tako da odmah vidim koje poruke sadrže neki attachment, tj- nisu komentar. Poruke po score-u možeš i farbati btw.
I ovo na kraju je samoobjašnjavajuće... Uglavnom, svašta se može napraviti, pitanje je samo što ti treba...
Bookmarks