lapili trgovci![]()
Evo, dana 18.10. dao sam u VIP centar u Pozegi Sony Ericsson K750i na reklamaciju (nesto joystick stekao). I nista, mislim svaki dan ce nazvati, al vec mi malo zivci se digli, ipak je proslo skoro 10 dana, a nisam dobio zamjenski jel sam na 098. I danas nazovem Electromagic u ZG i kazu da uopce nisu primili taj mob (provjerili preko IMEI koda). E, sad gdje je moj telefon 10 dana?
I jos molio bi nekog da mi vidi u garanciji za Sony Ericssona koliko pise za rok popravka, jel sam dao svoju garanciju njima pa ne mogu vidjeti. Hvala
iPhone 5s 16 GB
lapili trgovci![]()
a zasto si dao VIPu. VIP nije ovlasteni serviser tako da ti je reklamacija malo na krivom mjestu. Trebao si ga odmah dati EMu.
BTW jesi možda zvao centralni servis u STu možda je tamo.
dobar grah daleko se čuje
Dao sam ga VIP-u jel sam kod njih kupio u Pozegi, a nije mi se placalo 150 kn za kartu do ZG kad oni to moraju jel je mob pod garancijom. Pa ne znam bas da bi iz Pozege slali u Split na popravak?!
iPhone 5s 16 GB
gdje pise da moraju slat telefon na popravak ? imam nekoliko telefona kupljenih kod njih i za niti jedan nemam napomenu da mi VIP mora slati telefon na popravak.
Trebao si se čuti sa EMom i pitati ih dali telefon šalješ njima uz njihov trošak.
Dobio sam papir u kojem sve pise: podaci o telefonu, opis kvara... Zove se "potvrda o primitku uredaja za servis". Sad sam priacao sa VIP sluzbom i kazu da ih nazovem ujutro i da ce oni onda nazvati centar u PZ da vide sto je s telefonom
EDIT: ma ako bude nesto sljedeci put, neki kvar, nema sanse vise preko VIP-a (ako uopce dobijem nazad telefon)
iPhone 5s 16 GB
Moje frend je svojeg K700i slao u servis, ali su ga oni iz Zagreba slali skroz u Split. Kao, tamo ih popravljaju.
Hmm, onda cu probat sutra nazvat i split, thx za info![]()
iPhone 5s 16 GB
a jesi čovječe zapeo..pa odnese u vip i oni se dalje brinu o slanju primanju moba...najjednostavniji način i rijesena stvar...aj ne trebas kukat sto nemas mob 10 dana ja sam svoju motorolu cekao 2mj..Izvorno postao KaKaV NeReD
da vidim kak se brinu. Covjek je sav u strahu od njihove brige.
2 mjeseca? Onda su te dobrano vozali, jer ja ne bih dopustio toliko čekanje. Nakon drugog tjedna bih došao po svoj uređaj, a ako ga još ne bi bilo, tražio bih zamjenski. A ako mi ga ne bi dali, napravio bih yebenu frku. Zaprijetio se i medijima i tužbom. Možda ne bih uspio, ali... barem bih pokušao. Jesam li ja masno platio ređaj da mi sjedi u nekakvom servisu na polici?Izvorno postao jdabic1
@jdabic1 sto nisi dobio novi mob? Sad sam saznao ako ne dobijem mob u roku 15 radnih dana moraju mi dati novi. Tako pise u garanciji.
@kakav nered ma nisam bas u nekom velikom strahu jel imam papir gdje lijepo pise da sam predao mob na popravak. al mi nije jasno gdje je 10 DANA. jos sutra budem vidio ako stvarno nije otisao u Split, ako nije onda budem imao "lijepe" razgovore s VIP-om
@fris-KI tako i ja. Dao sam 700 kn vise za mob samo da imam tu garanciju, a na kraju jos me ...bavaju
trazio sam i ja zamjenski, al sam na 098 a njihovi su svi kodirani na VIP
iPhone 5s 16 GB
Mislim da je zakonski rok za popravak bilo čega 45 dana - ako do tad ne riješe, imaš pravo tražit lovu ili zamjenu za novi uređaj.
Meni su slali Nokiu u ZG i trebalo je točno 2 sedmice da je vrate - al je zajeb bija šta san mobitel triba vraćat 3 puta, jer je ekipa u servisu toliko škrta da su oni crknutu bateriju 2 puta oživljavali, samo da ne bi dali novu, i napokon kad je zadnji put došla - baterija je bila 'nova' polovna (koliko će sad trajat???)!
Mačka in piterina!
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
ma znam da je zakonski rok od 45 dana al nudili su mi novi uredjaj al uglavnom neka sr***. Na kraju cijele balade sam dobio slozen svoj mob natrag i garanciju ponovo godinu dana!!! Oni su kao rekli novi mob cu dobit!! Dobio sam cijelu unutrasnjost moba i novi IMEI!! Vip je bio full korektan u tome al RAM3 je jako dobro poznat pa nije potrebno komentirat!!
Evo upravo zvao EM i kazu da mob salju sutra, i da ce mi stici oko utorka-srijede. Izgleda da je stvarno otisao u Split![]()
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks