čekao sam i 5 minuta i ništa. samo piše NOT CONNECTED, a u contr.panelu u modem options- piše motorola USB modem not present. neznam možda treba nekakav drugi kabel( imam mini usb)?????Izvorno postao merlin10
![]()
čekao sam i 5 minuta i ništa. samo piše NOT CONNECTED, a u contr.panelu u modem options- piše motorola USB modem not present. neznam možda treba nekakav drugi kabel( imam mini usb)?????Izvorno postao merlin10
![]()
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
prvo treba vidjeti dal mobitel radi kao stick za kablom. ako da, sve je u redu s njim. ja imam dva, od toga jedan ne radi, a drugi da (od Sony fotica), iako su svi miniUSB to USB kablovi. Svi programi koji rade s Vxxx trebali bi raditi s V360v. problem je samo u driverima. ja sam to rjesio tako da sam rucno instalirao samo jednu komponentu drivera(iako ih ima 7 cini mi se iz pk2.sys), pa mi se na Data/Fax modu pojavljuje kao Motorola USB device i zatim PK2 Advanced Editor s kojim radim se normalno spaja. Ukoliko se u device manageru ne pojavljuje kao Motorola device, necete se moci spojiti. kolko sam skuzio drukciji je raspored seem-ova nego kod Vxx modela no mene je zanimala samo jacina zvuka u slusalici (koja je jedini nedostatak na tom modelu), a rjesava se na isti nacin kao kod V550 modela npr. i sve je proslo u najboljem redu. eto toliko o tome, da nije sve crnoIzvorno postao unreal
![]()
Bookmarks