1.ne
2.da
3.da
4.razmak zvijezdica (*)
5.ima dovoljno...
6.pa ako ima mem karticu, onda je logično da je može pročitati
7.nisam se sa ovim još susreo, ali mislim da može...
8.svaka promjena u softu ili samog softa utječe na garanciju.
Nekako jos uvijek razmisljam o kupovini motorole v360v, al me zanima par stvari opcenito vezano za motorole...
1) da li podrzava txt i html dokumente? znaci da ja mogu preko kabela ili sl prebaciti neke text fileove ili html i da ih on normalno otvori i prikaze (za html me zanima i dal podrzava formatiranje texta; boje, boldano, podcrtano, tablice, slike itd)
2) dal se mogu normalno prebaciti java igrice/aplikacije (kabel, bt, ir)?
3) da li je moguce staviti svoje melodije za alarm i poruku (po mogucnosti da svira duze od 5sec da ja to cujem)
4) na kojoj tipki je razmak?
5) ima li mjesta za sms poruke na mobu?
6) konkretno vezano za v360, da li je moguce citati dokumente, slike, melodije itd s kartce ili trebaju biti u memoriji moba? i moze li se radit copy/paste s jednog na drugo?
7) se mogu bilo kakvi podaci trpat na mob (i na karticu) i dal se to moze poslozit po folderima i da se na mobu vide ti folderi i fileovi u njima? odnsono dal se moze normalno manipulirat fileovima preko moba (copy, paste, move, delete, ...) ?
8) off-topic, ako se v360 otkljuca preko IMEI i unlock koda (kao sto je unreal napisao, http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=14696) da li to isto za sobom povlaci gubitak garancije?
Unaprijed zahvaljujem!
1.ne
2.da
3.da
4.razmak zvijezdica (*)
5.ima dovoljno...
6.pa ako ima mem karticu, onda je logično da je može pročitati
7.nisam se sa ovim još susreo, ali mislim da može...
8.svaka promjena u softu ili samog softa utječe na garanciju.
samo teoretski...Izvorno postao GoGs
naime, ovi u RAM3 nisu toliko revni da pronalaze sve promjene u softu, baziraju se samo na HW oštećenjima (vlaga, udarci i sl.)
ali, ako ju otključaš, možeš ju kasnije i lako zaključat
da, ali opet ovisi kakav kvar imaš... ako je nešto softwarske prirode, onu će sigurno sve provjeriti... ali opet, kak ti kažeš, možeš ga opet zaključati.Izvorno postao Inovator
kvarove te prirode rješiš i sam, zato i postoji ovaj forumIzvorno postao GoGs
da, vidiš, tog se nisam sjetio. Sve u svemu, u pravu si!Izvorno postao Inovator
ali ako se otkljuca preko koda, to nije promjena u softu ili? mislim kakava je razlika izmedju recimo toga i "sluzbenog otkljucavanja" ?
sad sam bio skuzio da u karakteristikama moba (na vipovim stranicama) pise da podrzava XHTML... sad, to po meni znaci da ima xhtml preglednik, da li je to onda moguce koristiti u offline modu? mislim GoGs je napisao "ne" za pitanje pod 1. a ako podrzava html (pretpostavljam u browseru) zasto ne bi mogao otvoriti i offline fileove (iz memorije i sl)... na nacin kao sto to na siemensu radi... jel netko to isprobao uopce?
ja sam i mislio na browser, ali neznam baš da je to netko probao.Izvorno postao m...
tebi garancija ode zato što si ga dekodirao kod nekog drugog, a ne u centru ili ovlaštenom servisu gdje si kupio mob. Samo ako kod njih dekodiraš, garancija ti ostaje, ali ako dekodiraš dalje, pozdravi garanciju.
@Gogs :
5.ima dovoljno...
Daj mi molim te reci koliko je to "dovoljno" sms poruka koju mob prima. Je li dovoljno; recimo jedna poruka, dvadeset poruka, stotinu poruka ili tisucu poruka? Koliko je to dovoljno?![]()
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
Ti uključiš opciju da ti sprema poruke u memoriju telefona.Meni je na v300 obično stalo po 50-60 poruka.Ovdje bi trebalo stat više.
Kupujem V360 već dva tjedna i još je nisu dobili, neki kažu da akcija više ne traje...
Bookmarks