Join Today
Zatvorena tema
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2
Prikazujem rezultate 26 do 36 od 36

Tema: e720-pomoć

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    Samsung E900
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Pocetnik
    evo stavio sam stariju verziju fw i nista, potpuno je identican s xxee1, a sto se tice boja brojeva kod tipkanja neznam di bi to popravio ako znate recite mi...pito sam tipa koji mi je flesao mob je rekao da nemoze promijenit postvek nego sto ima sam fw...dal je istina ili ne neznam
    a i iskreno da kazem da ti origi fw nisu nista drukciji od onog t-mobila, osim sto je meni bolji i sto se moze alarmu dodati soud osim defult...

moze li mi tko reci kakva je razlika izmedju t-mobile fw i ovog xxee1.

i dali je ISTINA da se zvucnik tj slusalica kod razgovora bolje cuje uz novi fw ...?????

cak razmisljam da se vratim na stari fw(t-mobile) jer je bar scrool tipka tj. navigacijska tipka je podesena kako je nacrtano na njoj pa se barem nemoram plasiti radi garancije.....a bo...

HELP HELP HELP HELP
    ja ne kužim zašto si vraćao staru T-mobile shit verziju softwarea ? (zbog jednog prečaca ?)
    XXEE1 ti je najnovija verzija orginalnog firmwarea ne vidim zašto stavljaš stare verzije T-mobile (*#1234# Firmware Version) pa ćeš vidjet koju imaš i usporedi sa popisom firmwarea kojeg imaš u postu flashanje E720 korak po korak !
    ja sam imao T-mobile shit verziju koja uopće nije imala tih prečaca jer je bio t-mobile firmware jedan od prvih ! kad sam stavio orginalni firmware dobio sam tu opciju i još brdo tih opcija za koje sam bio uskraćen kod t-mobile shit firmwarea ! uvijek ti je najboje imati orginalni firmwarea jer on ispravlja neke greške telefona ......di si flashao t koliko te koštalo ? (ja bih si trebao stavi xxee1 jer imam xfec3, da mi ispravi slušalicu)
    OVO ŠTO TI KAŽEŠ DA NE MOŽEŠ JA SVE TO MOGU !!!!
    mogu mjenjat tonove poruka !! odeš na meni - postavke -postavke -tona - ton poruke - SMS i sada kada ti piše ton poruke1 klikni sa tipkom (usredini telefona na kojoj piše OK ona zapravo služi za wap ima ono malo I na sebi) i tada će ti otvorit 10 drugih tonova !!!
    za kameru mi isto prečac radi u oba moda samo je moraš malo duže sisnut (2-3sec) i pričekat (2-3sec) da ti prikaže !(govorim o tipki na vanjskom djelu telefona koja služi kao šortkat do kamere ! na one 4 tipke šortkata ne možeš stavit kameru jer već imaš šorkat na vanjskom djelu telefona !
    tipka za imenik ti se nalazi na desnoj strani (isto kako ti je meni na lijevoj)
    i to se ne može stavit na 4 tipke prečaca ili može ne znam za to pogledaj upute !
    AKO TI JOŠ ŠTA NIJE JASNO DAJ RECI DA TE KONAČNO PROSVIJETLIM DA JE NAJNOVIJI ORGINALNI FIRMWARE SOMA PUTA BOLJI OD BILO KOJEG T-MOBILE SHITA !
    i reci di si flashao i koliko para !

mobitel ima puno opcija pa si pročitaj upute jer ni ja nisam znao neke mogućnosti koje phone ima !
    hrvatske upute možeš skinu sa SAMSUNGA ! ako ti link odmah ne radi onda udari enter na link u browseru ! (veličina 2 MB)
    Zadnji uredio Ludacris : 14-01-2006 u 07:18

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    Samsung E900
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jel ima xxee1 hrvatski meni ? mislim trebao bi imat ali samo da provjerim !

Forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    D410
    Operater
    T-Com
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ok, a mozes reci koji je original najnoviji fw samsnga
    evo za moj D410 najnoviji fw D410AIDC3!!!!!

sastrane svakog fw mora bit i opsi sta sve sadrzi i koje opcije nove dobivas sa njim!!!

Svježe registriran
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ovako fleshanje sam plaito 100kn kod tipa jednog u puli
    neznam odakle si, ako ti sto treba javi se.....mozes mi reci odakle si skinuo taj xxee1 jer ja sam imao taj fw ali nisam mogao mjenjati tonove poruka,ah da mozda je stos u tome sto sam kui e 720 u t-mobile centru,a bo....i ovaj xxee1 koji sam staio nema hrvatski....sta ima koji fw?

Super-forumaš Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Godina
    42
    Bodovi
    25.562
    Nivo
    38
    Bodovi: 25.562, Nivo: 38
    Bodovi: 25.562, Nivo: 38
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    xee1 ima hrv meni, a ton poruka nemozes uopce ni sa jednim fw-om mijenjat...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    Samsung E900
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao igl
    xee1 ima hrv meni, a ton poruka nemozes uopce ni sa jednim fw-om mijenjat...
    http://avi-stuff.irde.to/files.php?catid=170
    tu možeš skinut al ja nisam od tuda skidao meni su u euraptrejdu sami metnuli XFC3 i rekli da je to najnoviji iako nije al ja mogu mjenjat tonove poruka (ima ih 10) i imam hr meni al mi nije ono sa slušalicom ispravljeno !!!
    ne znam šta koji šta donosi ....
    a za promjenu tonova pogledajte kako sam vam gore napisao !!!!
    jel zna netko di bi se kabal mogao kupit za flashanje ?
    Zadnji uredio Ludacris : 16-01-2006 u 09:18

Forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    D410
    Operater
    T-Com
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ludacris
    http://avi-stuff.irde.to/files.php?catid=170
    tu možeš skinut al ja nisam od tuda skidao meni su u euraptrejdu sami metnuli XFC3 i rekli da je to najnoviji iako nije al ja mogu mjenjat tonove poruka (ima ih 10) i imam hr meni al mi nije ono sa slušalicom ispravljeno !!!
    ne znam šta koji šta donosi ....
    a za promjenu tonova pogledajte kako sam vam gore napisao !!!!
    jel zna netko di bi se kabal mogao kupit za flashanje ?

to ti je obicni kabel(usb ili serial) za spajanje mobitela sa kompjuterom! usb kabel u hami 150kn! svi mozemo mijenjat tonove poruka ali ne mozes stavit neki svoj ton za poruku!

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    Samsung E900
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Dodo_LoKi
    to ti je obicni kabel(usb ili serial) za spajanje mobitela sa kompjuterom! usb kabel u hami 150kn! svi mozemo mijenjat tonove poruka ali ne mozes stavit neki svoj ton za poruku!
    nije običan mora imati dodatan izvor napajanja seriijski (bateriju od 9v) jel ima takava u hami ? za poruke sam rekao .....

Forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    D410
    Operater
    T-Com
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ludacris
    nije običan mora imati dodatan izvor napajanja seriijski (bateriju od 9v) jel ima takava u hami ?

ovo je prvi put da cujem da seriski kabel mora imat dodatno napajanje!!!!! pa kak to izgleda??? neznam , nazvat i pitat!

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    Samsung E900
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo stavio sam stariju verziju fw i nista, potpuno je identican s xxee1, a sto se tice boja brojeva kod tipkanja neznam di bi to popravio ako znate recite mi...pito sam tipa koji mi je flesao mob je rekao da nemoze promijenit postvek nego sto ima sam fw...dal je istina ili ne neznam
    a i iskreno da kazem da ti origi fw nisu nista drukciji od onog t-mobila, osim sto je meni bolji i sto se moze alarmu dodati soud osim defult...

moze li mi tko reci kakva je razlika izmedju t-mobile fw i ovog xxee1.

i dali je ISTINA da se zvucnik tj slusalica kod razgovora bolje cuje uz novi fw ...?????

cak razmisljam da se vratim na stari fw(t-mobile) jer je bar scrool tipka tj. navigacijska tipka je podesena kako je nacrtano na njoj pa se barem nemoram plasiti radi garancije.....a bo...

HELP HELP HELP HELP
    OVDJE IMAŠ O RAZLICI T-MOBILE I ORGINALNOG SOFTWAREA !
    E720

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    Samsung E900
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Dodo_LoKi
    ovo je prvi put da cujem da seriski kabel mora imat dodatno napajanje!!!!! pa kak to izgleda??? neznam , nazvat i pitat!
    radi se isključivo o kablu za FLASHANJE !!!

Zatvorena tema
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2

Slične teme

1. flashanje E720 (korak-po-korak)
    By cime in forum Samsung
    Odgovora: 34
    Posljednji post: 07-04-2007, 20:57
  2. Kabel i bluetooth za e720
    By lujito in forum Samsung
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 24-10-2005, 10:10
  3. samsung D500 vs E720 slike!