ovako, imaju ga jedno 4 covjeka kod mene u grupi na faxu, i do sada se niko nije zalio. mogu se malo raspitati ako oces. jedino onaj fingerprint reader nije bas nesto
Vrijedi li ovo 6.559,00 kn?
http://www.mikronis.hr/shop/item.asp...=2266&catid=19
AMD Sempron 3100+
15.1" XGA TFT, 1024 x 768
ATI Radeon X300 do 128MB
256MB (proširivo do 2GB)
60GB HDD
DVD RW DL
(š x d x v, t): 32.8 x 26.7 x 3.0cm, 2.7kg
Jamstvo: 12 mjeseci
Li-ION (do 3h)
FreeDOS
56k modem, LAN, WiFi 820.11g, 3 x USB 2.0, IEEE 1394, VGA out, Line in/out, PCMCIA, 6-in-1 card reader, fingerprint reader
+
***** POKLON TORBA *****
*Doplata na 512 MB 250kn s PDV-om*
--
. [Lejzermaster]
ovako, imaju ga jedno 4 covjeka kod mene u grupi na faxu, i do sada se niko nije zalio. mogu se malo raspitati ako oces. jedino onaj fingerprint reader nije bas nesto
Ajd raspitaj se jer akcija traje do kraja mjeseca.Izvorno postao coma_zgb
Hvala..
--
. [Lejzermaster]
ej koliko sam procitao pise operativni sustav FreeDos,ako mi netko moze objasnit sto je to -.-,znam sta je dos,ali mi nije jasno,sta moram dizat sistem?
stednja da ti nemoraju prodavati windowse i samim time smanjuju cijenu
sorry nisam i vidio da si odgovorio, evo vidim da akcija jos traje pa cu danas pitati ekipuIzvorno postao Fabi
fala coma,mozda bi i uzeo sebi jedan sta kazete na HP COMPAQ nx6125,PY421EA,mislim da je ok
![]()
e da znam samo da ekran na tim hpovcima nije bas nesto. i ondaj citac otiska prsta isto nije bas predobra stvar (ali bolje nego da ga nema)
ovako: zamjerki nema previse, jedino preporucaju nadogradnju rama na 512mb i jedino sto baterija nije nesto previse reprezentativno, 2h. ali inace svi su vrlo zadovoljni i meni osobno jako dobro izgleda
Evo nasao sam na njuzima lika koji prodaje isto ovo samo ima HHD 40 Gb i 512 Mb RAMa ukljuceno za 5850,00 kuna.
Garancija je kao 1 godinu.. samo ono nije mi bas jasno.. mi cemo se nac negdje na cesti..
Ko ce mi potvrdit garanciju i gdje.. Kako to ide?
Znaci za 20 Gb HDD manje i 256 Mb RAMa vise usteda koji 1000 kuna nego da se kupi u mikronisu.
Sifra mu je ova..
HP COMPAQ nx6125 (PY476ET)
i btw. nema torbe, dok je u mikronisu gratis.
Dakle sto kazete?
A ovo je c/p iz mikronisa..
Naziv:
HP COMPAQ nx6125
Šifra:
PY557ES
Cijena:
6.559,00 kn
• Procesor: AMD Sempron Mobile 3100+
• Zaslon: 15" XGA TFT 1024 x 768
• Grafički sustav: ATI Mobility Radeon X300 do 128MB
• Radna memorija: 256MB DDR (proširivo do 2GB)
• Tvrdi disk: 60GB ATA
• Optički uređaj: DVD RW DL
• Dimenzije: 328 x 267 x 31 mm
• Masa uređaja: 2.72 kg
• Jamstvo: 12 mjeseci
• Baterija: 3 h
• Operativni sistem: FreeDOS
• Modem: da
• Mreža: da (LAN)
• Bežična mreža: da (802.11g)
• Audio ulazi/izlazi: da
• USB podrška: 3 x USB 2.0
• PCMCIA: da
• TV out: da
• FireWire: da
• VGA izlaz: da
• Čitač kartica: da (6-u-1)
• Čitač otiska prsta: da
• HP Docking Station(priključak): da
--
. [Lejzermaster]
nebi ni uzeo ako ti neda garanciju,jer moze biti i pokvaren,neka ti ga ukljuci pred tobom i ako nema garanciju nebi ti preporucio da uzmes
Malo mi to smrdi! Ako nema garancije, pogotovo. Dakle ne bi niti razmisljeo o kupnji ako tip ne daje garanciju i to onu sa potvrdjenim racunom, poglavito zato jer cijena i nije toliko niza negu u ducanu, novoga lapa sa torbom i garancijom od brijem dvije godine!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Evo citiram sto sam dobio sad preko maila:
"Garancija je pismena, 12mj.
Dođete to mene. Otvorite i pregledate laptop. Dobijete kopiju računa.
Jamstvo možete ostvariti kod mene ili u bilo kojem ovlaštenom HP servisu"
Hmm.. ne znam.. jel netko kupio u zadnje vrijeme?
Kako izgleda tocno garancija, jel ima neki zig po kojem mogu prepoznat valjanu garanciju ili?
Ajd hvala..
--
. [Lejzermaster]
Garancija je i u ducanu 1 godinu..Izvorno postao Bimbi
Evo napisao sam u proslom postu sto mi je rekao..
Prvi put kupujem nesto malo vece ovako na "crno" pa mi je malo frka..
Ajd dajte jos neki koristan savjet![]()
--
. [Lejzermaster]
Slušaj,ja sam kupio prije mjesec dana IBM-a u HG Spotu.Imam ovjerenu garanciju sa štembiljem HG Spota.Ništa posebno.Piše vrijeme i mjesto kupnje i to je to.Lik koji ga prodaje, ako je kupio u trgovini i ima garanciju vidjet ćeš na njoj kada je kupljen i gdje, pa provjeriIzvorno postao Fabi
Čovjek mora biti svjestan svojih ograničenja.
Jos cu malo pricekat.. mozda daju neko turbo snizenje po trgovinama onaj tjedan bas prije Bozica..Izvorno postao dorky
Ako ne, onda cu se nac s tim likom da ja to malo vidim..![]()
--
. [Lejzermaster]
Evo samo da javim da sam uspjesno kupio HP nx6125, cak sam i zadovoljan
Pozdrav..
--
. [Lejzermaster]
Ako imas garanciju mozes kupit HP care pack pa je produljit na 3 godine..nekih 800kn je produljenje, isplativo je ako se nedaj boze nesto dogodi s notebookom.
A jel to mogu i danas kupit/produljit i nakon 4 mjeseca koristenja?Izvorno postao beetleman
--
. [Lejzermaster]
Da mozes, dok god ti traje garancija mozes kupiti HP care pack i produljiti jamstvo!
Na tri godine?Izvorno postao beetleman
Sad imam jednu godinu.. to je normalno..
onda jos na dvije ili na tri.. ako sad uzmem produljenje?
--
. [Lejzermaster]
Primjerice danasnji datum+tri godine, znaci produljujes jamstvo od kad ga kupis!
Bookmarks