Onda... ajmo po redu.
1. Imao sam Nokiu 6600 Rose Gray boje. Kupio sam kuciste crne boje (prednja maska sa tastaturom, poklopac baterije i polukrug oko kamere). Sa kucistem sam dobio i mali zeleni alat za skidanje original cover-a. Vidi sliku.
Prednja maska se jako lagano skida. Dovoljno je imati navedeni alat. Na internetu ima puno site-ova koji dobro objasnjavaju kako to napraviti. Strznja plastika oko kamere ide malo teze dolje al jednom kad se skine, kasnije ide bez problema.
Ja sam kupio kuciste na talijanskom Ebay-u. Prodavac mi je poslao mailom jedan file u pdf formatu u kojem je sve napisano i ilustrirano kak se to radi.
Ako nekome zatreba, mogu mu ga poslati al je na talijanskom jeziku.
Ja sam platio kuciste negdje oko 30,00 eur...
2. Sto se tice silikonskih kucista mogu reci da je isplativa nabava. Ja sam prije 2 tjedna kupio bas iz Crazy Shop-a silikonku za svoj MDA Compact i mogu vam reci da je zakon. Nebi rekao da stiti od udaraca jer za to vam treba neka malo "jaca" torbica, al stiti sigurno od ogrebotina.
Preporucujem kupnju u Crazy Shop-u jer nisu previse skupi al su jako ozbiljni i brzi.
That's it, nadam se da sam nekome pomogao... Ako trebate nesto, pisite mi slobodno mail.
POZDRAV![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks