= Citat = Izvorno postao Hamanu Pregledaj post
Da, čudni su malo po tom pitanju, jedino kad su mi spomenuli produženje ugovora i mobitel je bilo kad sam došao smanjiti minimalnu potrošnju na 50kn radi povećanja obračunske jedinice.

Nego, nisu mi baš jasne cijene u Tele2, odnosno zašto su neki mobiteli totalno jeftini s trajnim nalogom kao npr. E63? Čemu 500 kn popusta na trajni nalog BAŠ za taj model a ne za druge?

Meni je osobno taj mob sasvim ok, ali mi je iritantno da oni s kreditnim karticama imaju 500kn bonusa i da s min. potr. 100 i trajnim nalogom dođe 495kn a sa potrošnjom 150 i bez trajnog naloga 695.

I w980 i k805 imaju čudne odose cijena s trajnim nalogom.

Šta ih sponzoriraju kartične kuće?

I zašto samo American Express i Diners, pa to su kartice koje niko na internetu ne prima i internet shopping generacija nije baš pretjerano motivirana nabavljati ih.
ne, nego su sigurni da ces platiti racun.

mene su recimo 2 puta zajebali u vezi racuna, da ne placam putem trajnog ne bi ga platio i cekao bi da to rijese. ovako sam morao moliti boga da rijese u moju korist i to mi naknadno odbiju od sljedeceg racuna, jer sam ove vec morao platiti.

ovako su sigurni da ces 12/24 mjeseca placati racune, to je njima velika stvar.
ima ljudi koji prestanu placati, nabiju troskove, pa se treba suditi, placati odvjetnika, sud itd. a to nije nimalo jeftini, niti vecim firmama od tele2. ovako su osigurani.

sto se tice ponude mobitela, meni je covjek u tele2 centru rekao da sumnja da ce do Bozica ista doci. iskreno je to rekao, ne onako da me odjebe.

ja se nadam HTC HD2 ili Motorola Droid ili cliq